Χαρές στο Πεντάγωνο λόγω... συμβούλου


Κάποιοι παραξενεύτηκαν από το συγχαρητήριο tweet του Πάνου Καμμένου για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και την αναφορά του στον Ελληνοαμερικανό σύμβουλό του για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Γιώργο (Τζορτζ) Παπαδόπουλο, με τον οποίο ο υπουργός Άμυνας διατηρεί άριστη σχέση.

Άλλωστε, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές, με πιο πρόσφατη, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν ο κ. Καμμένος συνέφαγε σε ψαροταβέρνα των Αθηνών με τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει διαβεβαιώσει τον υπουργό Άμυνας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν τρέφει αισθήματα συμπάθειας για την Τουρκία. Γι' αυτό και από το πρωινό της εκλογής του περισσεύουν τα χαμόγελα στο Πεντάγωνο.

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ 11/11/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ