Αρχική » » Το Ανθρώπινο Δυναμικό του Στρατού Ξηράς ως Πολλαπλασιαστής Ισχύος (BINTEO)

Το Ανθρώπινο Δυναμικό του Στρατού Ξηράς ως Πολλαπλασιαστής Ισχύος (BINTEO)

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

To προσωπικό αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό του Στρατού Ξηράς.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στους άνδρες και τις γυναίκες, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς, που συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης που επωμίζονται, εργάζονται καθημερινά σε ολόκληρο τον Ελλαδικό Χώρο, εκτελώντας στο ακέραιο την Αποστολή που τους έχει ανατεθεί, εκπαιδεύονται συνεχώς σε ρεαλιστική βάση χωρίς εκπτώσεις, συντηρούν τα μέσα και τα οπλικά συστήματα, επιτυγχάνοντας διαθεσιμότητες πολύ υψηλότερες από τους προβλεπόμενους στόχους και ταυτόχρονα βρίσκονται εκεί που τους έχει ανάγκη το κοινωνικό σύνολο και οι Έλληνες Πολίτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το επίσημο site του ΓΕΣ:

2 σχόλια:

  1. ¨Όταν ο αντίπαλος έχει τα ποιο σύγχρονα μέσα, και υπολείπεται του δικού σου προσωπικού το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο όση προσπάθεια κι αν καταβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΧΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ- ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ''''ΡΕΠΟΡΤΑΖ΄΄΄ΤΩΝ ....ΠΟΡΤΑΛ-ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ 2018 XΡΕΟΣ ΝΕΙΝ-ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΔΕΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΡ κλπ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤ ΑΣΚΗΣΣΕΙΣ ΗΝ ΑΡΑΒ ΕΜΙΡΑΤΑ-ΚΑΤΑΡ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ κλπ αλλα......ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ-ΣΤΗ ΣΕΘΑ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ? ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ