Αρχική » , , , » Στο στρατόπεδο της περιοχής τους θα κατατάσσονται οι νεοσύλλεκτοι

Στο στρατόπεδο της περιοχής τους θα κατατάσσονται οι νεοσύλλεκτοι


Εξοικονόμηση πόρων ο στόχος του Καμμένου

Σε γενική αναδιοργάνωση των στρατοπέδων, με στόχο τον περιορισμό των δαπανών και την αξιοποίηση όσων δεν χρειάζονται από τους δήμους για άλλες δραστηριότητες, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, προχωρεί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σε πρώτο πλάνο είναι τα στρατόπεδα που μέχρι τώρα αποτελούν Κέντρα Κατάταξης και Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων. Όπως λειτουργούν σήμερα, νέοι με τόπο κατοικίας, π.χ., στην Καβάλα ή στις Σέρρες, που πρόκειται να καταταγούν, καλούνται να παρουσιαστούν σε στρατόπεδο της Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έξοδα μετακίνησης, να είναι μακριά από την οικογένειά τους αλλά και ο αριθμός των νεοσύλλεκτων στα περιφερειακά στρατόπεδα να είναι πολύ μικρός.

Η αλλαγή που έχει αποφασισθεί από τον υπουργό Άμυνας είναι ότι, π.χ., στην Ανατολική Μακεδονία θα κατατάσσονται οι νεοσύλλεκτοι που κατοικούν στους νομούς της περιοχής αυτής και θα εκπαιδεύεται πολλαπλάσιος αριθμός, με αποτέλεσμα το οικονομικό κόστος της εκπαίδευσης να είναι σημαντικά μικρότερο, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό που θα περισσεύει θα μετακινείται σε μονάδες με σημαντικές ελλείψεις. Ήδη, όπως μαθαίνουμε, έχει αρχίσει η υλοποίηση του σχεδιασμού.

(ΠΑΡΟΝ 28/11/2016 – Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ