Αρχική » , , , » Έκθεση φωτογραφίας και αεροπορικών εκθεμάτων στο Μετρό Συντάγματος (ΦΩΤΟ)

Έκθεση φωτογραφίας και αεροπορικών εκθεμάτων στο Μετρό Συντάγματος (ΦΩΤΟ)


Έκθεση φωτογραφίας και αεροπορικών εκθεμάτων στον χώρο του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος είναι σε πλήρη λειτουργία από την Παρασκευή 4 έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016.

Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ και σε συνεργασία με την εταιρεία «Σταθερές Συγκοινωνίες».

Οι επισκέπτες της εκθέσεως, είτε είναι επιβάτες του ΜΕΤΡΟ, είτε όχι, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εντυπωσιακά ομοιώματα αεροσκαφών και μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV) της ΠΑ, καθώς και πλήθος φωτογραφιών από την ένδοξη ιστορία της που είναι γεμάτη με θυσίες και προσφορά προς την Πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ