Αρχική » , , , , , , » Ψηφίστηκε η διάταξη για την κατάταξη επιτυχόντων στις Αστυνομικές Σχολές

Ψηφίστηκε η διάταξη για την κατάταξη επιτυχόντων στις Αστυνομικές Σχολές


Η διάταξη προβλέπει ότι οι επιτυχόντες θα εγγραφούν κανονικά στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 μαζί με τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών του σχολικού έτους 2015-16.

Διάταξη για τους υποψηφίους των Σχολών της Αστυνομίας που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το Μάιο  ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλή, στο νομοσχέδιο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Η διάταξη προβλέπει ότι οι επιτυχόντες θα εγγραφούν κανονικά στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 μαζί με τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών του σχολικού έτους 2015-16.

Η διάταξη

Ειδικότερα η διάταξη, όπως ψηφίστηκε, έχει ως εξής:

Άρθρο 33
Εισαγωγικές εξετάσεις σε σχολές της ΕΛ.ΑΣ.

Στην παρ. 23 του άρθρου 34 του ν. 4115/2013 (Α’ 24) προστίθεται περίπτωση δ’ ως εξής:

«δ) Οι επιτυχόντες των εξετάσεων εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιηθήκαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016, καθώς και οι επιτυχόντες των ως άνω εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά το σχολικό έτος 2016 - 2017, θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.»

(esos.gr)


2 σχόλια:

 1. Μισθολόγιο: Τι δεσμεύτηκε ο Μητσοτάκης, ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας σε λίγους μήνες, για τις αποφάσεις του ΣτΕ και πώς τον αιφνιδίασαν οι απόστρατοι αξιωματικοί του νομού Άρτας και απέφυγε να δεσμευτεί

  Έναν ενδιαφέροντα διάλογο από την οποίο προκύπτει και δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ για το μισθολόγιο των στρατιωτικών, αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αρτας.

  Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους φορείς μεταξύ των οποίων ήταν και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Άρτας.

  Στη συζήτηση που είχαν με τον πρόεδρο της Ένωσης για τα οικονομικά των ε.ε. και ε.α. στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και για τα Εθνικά μας θέματα είπε μεταξύ των άλλων και τα εξής:
  Για την αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων: Ότι ως Κυβέρνηση υλοποίησαν, κατά 50%, την απόφαση του ΣτΕ και ως επερχόμενη νέα Κυβέρνηση, ισχύει η δέσμευση του για την αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων και την επιστροφή του υπόλοιπου 50%.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΠΑΝΟΣ, ΑΜΕΣΑ, ΜΟΝΟ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ