Αρχική » , , , , , » Νέα αναφορά στην Βουλή για το θέμα των εισφορών ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ των ΕΜΘ (EΓΓΡΑΦΟ)

Νέα αναφορά στην Βουλή για το θέμα των εισφορών ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ των ΕΜΘ (EΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής Β’ Θεσ/νίκης-ΝΔ ΘεόδωροςΚαράογλου, αιτείται, με αναφορά του (υπ' αριθμ. 451/28-11-2016), προς τα Υπουργεία: Εθνικής Άμυνας, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, τη θέσπιση νομοθετικής ρύθμισης, ούτως ώστε οι ασφαλιστικές εισφορές των ΕΜΘ που έχουν καταβληθεί υπέρ του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών (ΕΤΕΑΜ) ή έχουν αποδοθεί στα οικεία μετοχικά ταμεία, κατά την περίοδο που υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις και όντας ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, να επιστραφούν στους δικαιούχους τους...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική αναφορά:(psaemth.blogspot.gr)

1 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΘ.ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ,ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ¨ΠΟΡΟΙ΄ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ, ΦΡΟΥΦΡΟΥ, ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ