Αρχική » , , , , , » Ερώτηση 37 βουλευτών ΝΔ για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό στις ΕΔ-ΣΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ερώτηση 37 βουλευτών ΝΔ για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό στις ΕΔ-ΣΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


37 Βουλευτές ΝΔ, με επικεφαλής τους συντονιστές των αρμόδιων τομέων, Δ. Κυριαζίδη και Αθ. Δαβάκη, ζητούν από την κυβέρνηση να λύσει τα σοβαρά προβλήματα που προκαλούν οι αλλαγές, οι οποίες επήλθαν στο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σε ερώτησή τους (Αρ. Πρωτ. 900/02-11-2016) προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, με θέμα: «Ασφαλιστικές / Συνταξιοδοτικές αλλαγές στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων».

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:
3 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ .ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 03/11 ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΤΟ ΓΛΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΚΑΒΑΛΛΑΣ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, " ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥ Σ Τ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απέστειλα τα σχετικά έγγραφα σε δικηγορικό γραφείο, για τη κατάθεση αγωγής στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που αφορά την αντισυνταγματικότητα της παρακράτησης της Εισφοράς Αλληλεγγύης στη σύνταξη, βάση του Ν. 3865/2010. Όπως έχει γίνει γνωστό η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισε ότι είναι αντι-συνταγματική η παρακράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης στις Συντάξεις που κατέβαλλαν οι συνταξιούχοι βάση του Ν. 3865/2010, όπως ισχύει σήμερα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλοι οι Συνταξιούχοι που αποδίδουν αναγκαστικά, μέσω παρακράτησης, την Εισφορά Αλληλεγγύης από το 2011 και έπειτα, μπορούν να διεκδικήσουν ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αποκλειστικώς ονομαστικά, την επιστροφή της στο σύνολό της αλλά και σε κάθε περίπτωση τα τελευταία 2 έτη. Οι αποφάσεις της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου αφορούν αποκλειστικά όσους προσφεύγουν οι ίδιοι ονομαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ