Αρχική » , , , » H copy-paste απάντηση ΕΛΟΑΑ για την παράνομη επιπρόσθετη κράτηση 2% στους ΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΑ)

H copy-paste απάντηση ΕΛΟΑΑ για την παράνομη επιπρόσθετη κράτηση 2% στους ΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΑ)

H copy-paste απάντηση του ΕΛΟΑΑ για την παράνομη επιπρόσθετη κράτηση 2% στους ΕΜΘ, η οποία στερείται κάθε νομικού ερείσματος.

Ας μας δείξουν οι αξιότιμοι κύριοι του ΕΛΟΑΑ που ακριβώς στον Ν.2936/2001 αναγράφεται ότι οι εισφορές των ΕΜΘ έχουν χαραχτήρα «κοινωνικού πόρου» και που ακριβώς η απόφαση του ΣτΕ 4873/1998 αφορά τους Εθελοντές Μακράς Θητείας (η συγκεκριμένη απόφαση αφορά έναν έφεδρο εθελοντή που υπηρέτησε από 21 Ιανουαρίου 1951 έως 10 Αυγούστου 1953 και που μετά την λήξιν της θητείας του εξηκολούθησε να υπηρετή εις τας τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας, ως Υπαξιωματικός από 14 Δεκεμβρίου 1953 έως 5 Ιανουαρίου 1959, λόγω ανακατατάξεως, απολυθείς με τον βαθμόν του εφέδρου Αρχισμηνίου). Δηλαδή για άλλα 5 χρόνια!!!

Ποια σχέση μπορεί να έχει αυτή η υπόθεση ανακαταταγέντος εφέδρου που ΔΕΝ μονιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ με τους Εθελοντές Μακράς Θητείας που ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 69 του Ν. 3883/2010; (κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση)


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ΠΡΟΚΑΛΕΙ τον οποιοδήποτε στα Μετοχικά Ταμεία και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να παρουσιάσει έστω και ένα έγγραφο που να καθορίζει ότι οι εισφορές των ΟΠΥ και μετέπειτα ΕΜΘ στα Μετοχικά Ταμεία και στους Ειδικούς Λογαριασμούς Αλληλοβοήθειας έχουν χαραχτήρα «κοινωνικού πόρου»!!!

Εδώ η απόφαση του ΣτΕ που επικαλούνται οι κύριοι του ΕΛΟΑΑ!!!(psaemth.blogspot.gr)

1 σχόλια:

  1. Μωρέ καλά τα λέτε εκεί στον ΠΣΑΕΜΘ αλλά ποιός ακούει???
    ¨η εν λόγω επιπλέον κράτηση είναι καθ όλα νόμιμη αφού βασίζεται στην δεκαετία του '50 και προβλέπεται απο το εγχειρίδιο του καλού ....(βάλτε ότι θέλετε)¨ Αυτό έπρεπε να γράφει.Αντιγραφάκηδες όλοι τους.Καλά που δεν αντέγραψαν την copy paste απάντηση ΟΛΩΝ των υπουργών ¨σύμφωνα με τα στοιχεία που τέθηκαν υπ όψη μου...¨ Μια χαρά τους έρχεται η επιπλέον κράτηση απο τόσες χιλίαδες κόσμο.Κοινωνικοί πόροι σου λέει,και ανοίγουν το στόμα σαν χάνοι απο θαυμασμό οι παρατρεχάμενοι και οι βολεμένοι.Life is good with social sources...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ