Αρχική » , , , , , » Οι παλιές γνωριμίες του «αεροπόρου» Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι παλιές γνωριμίες του «αεροπόρου» Κυριάκου Μητσοτάκη


ΘΕΡΜΗ χειραψία και εναγκαλισμό είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον διευθυντή του Γραφείου του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου, αντιπτέραρχο (I) ε.α. Θεολόγο Συμεωνίδη, κατά την επίσκεψη του πρώτου στο ΥΠΕΘΑ.

Για όσους δεν γνώριζαν την προϊστορία των δύο ανδρών, το 1992 ο μεν τότε αντισμήναρχος Συμεωνίδης ήταν διοικητής της 346 Μοίρας «Ιάσων» των F-16, ο δε Κυριάκος υπηρετούσε υπό τις διαταγές του στη μοίρα ως σμηνίτης. Μάλιστα, ο Θ. Συμεωνίδης ήταν ο πιλότος του διθέσιου F-16D με το οποίο πέταξε για μία ώρα στο Αιγαίο ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Μαζί με τον Κυριάκο όμως ήταν και ο Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. και παλιός και έμπειρος στρατιωτικός συντάκτης.

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ 26/11/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ