Αρχική » , , , , , » Ο Καμμένος εγκαινίασε νέα ιατρική μονάδα στο Ναυτικό Νοσοκομείο!

Ο Καμμένος εγκαινίασε νέα ιατρική μονάδα στο Ναυτικό Νοσοκομείο!


Τη Διακλαδική Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που θα λειτουργεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών εγκαινίασε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και τόνισε ότι επόμενος στόχος είναι η δημιουργία Διακλαδικής Παιδιατρικής Κλινικής, η οποία θα καλύπτει τα στελέχη και τις οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Είναι κάτι που χρωστούσαμε στα στελέχη των Ε.Δ., που, παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αντεπεξέρχονται με μεγάλη επιτυχία στο απαιτητικό τους έργο στις μονάδες εκστρατείας, στις πτέρυγες μάχης και στα πολεμικά πλοία. Είναι χρέος μας, λοιπόν, να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα στελέχη της χώρας μας που “φυλάττουν Θερμοπύλες”» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στο να λειτουργήσει η νέα μονάδα αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό για την άριστη κατάρτισή του στις σύγχρονες μεθόδους και ιατρικές τεχνικές, «δεν ξεχνάμε ότι το έργο σας θα είναι πολύτιμο και θα συνεισφέρει σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, το δημογραφικό πρόβλημα».

Η νέα μονάδα θα παρέχει όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας για τη διάγνωση και τη θεραπεία της υπογονιμότητας, ενώ θα εφαρμόζει όλες τις τεχνικές στην υποβοήθηση αναπαραγωγής και στην τεχνητή γονιμοποίηση χωρίς να επιβαρύνεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός των στελεχών. 

Στα εγκαίνια παρόντες ήταν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-03/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ