Αρχική » , , , , , , » Στον Στρατό ζητούν καλή διαγωγή! ο Καμμένος δι­αφωνεί ή τρολάρει;

Στον Στρατό ζητούν καλή διαγωγή! ο Καμμένος δι­αφωνεί ή τρολάρει;


Λοιπόν, εκεί στο ΓΕΕΘΑ πρέπει να έχουν υψηλή αίσθηση του χιούμορ - εκτός και αν ο Πάνος Καμμένος τρολάρει αγρίως τον της Παιδείας συνάδελφό του υπουργό Γαβρόγλου. Το λέω γιατί χθες το ΓΕΕΘΑ δημοσιοποίησε την προκήρυξη για την εισαγωγή των φετινών υποψηφίων στις Στρατιωτικές Σχολές Ευελπίδων, Ναυτι­κών Δοκίμων, Ικάρων και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών, όπου τι εντόπισα ο πάντοτε υποψιασμένος; Ότι για μια ακόμα χρονιά προαπαιτούμενο για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές μας Σχολές, εκτός από το να επιτύχει κανείς καλές επιδόσεις στις προκαταρκτικές εξε­τάσεις και καλούς βαθμούς στις Πανελλα­δικές, είναι και το να έχει (τουλάχιστον)... διαγωγή κοσμία!

Φαντάζομαι θυμάστε ότι πριν από έναν μόλις μήνα ο Γαβρόγλου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι κάνει δεκτή την πρόταση 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και θα φέρει διάταξη που θα καταργεί την αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια. «Για το θέμα της διαγωγής κοσμίας και κοσμιοτάτης ελπίζω, όταν θα φέρουμε στη Βουλή τη διάταξη για την κατάργησή της, να την ψηφίσετε. Είναι ένα εντελώς αναχρονιστικό μέτρο, ένα μέτρο που χρησι­μοποιήθηκε ενάντια και στους αριστερούς, αλλά, θέλω να σας πω, και ενάντια σε πάρα πολύ δημιουργικούς πολίτες αυτής της χώρας», είχε τονίσει.

Επομένως, διερωτώμαι: ο Καμμένος δι­αφωνεί ή τρολάρει; Ή μήπως απλά δεν ασχολείται με τέτοια ταπεινά θέματα;

ό μικρο-πολιτικός
(ΤΑ ΝΕΑ-03/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΤΟΥ ΔΟΛ;
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΡΑ
    ΦΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ