Αρχική » , , , , » Προβλήματα με τις ιστοσελίδες του υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων

Προβλήματα με τις ιστοσελίδες του υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων


«Πέφτουν» από το πρωί - Πού αποδίδεται το πρόβλημα

«Περίεργα» πράγματα συμβαίνουν σήμερα από το πρωί στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και των Γενικών Επιτελείων, με αποτέλεσμα για αρκετές ώρες κάποιες εξ αυτών να έχουν «πέσει» και σιγά-σιγά το πρόβλημα να αποκαθίσταται.

Η μοναδική ιστοσελίδα που δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και δεν «έπεσε» ήταν αυτή του Γενικού Επιτελείου Στρατού, καθώς όλες οι υπόλοιπες άλλες για λίγο και άλλες για περισσότερη ώρα, είχαν «πέσει» και δεν ήταν προσβάσιμες στο κοινό.

Αυτή τη στιγμή, στις 14:00, πρόβλημα εξακολουθούν να έχουν οι ιστοσελίδες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και του ΓΕΕΘΑ.

Επισήμως το πρόβλημα αποδίδεται «σε εργασίες που γίνονται για την αναβάθμισή τους», χωρίς όμως να προσδιορίζονται με περισσότερη «ακρίβεια» οι εργασίες και ο λόγος.

Να δούμε πότε θα αποκατασταθούν όλες οι ιστοσελίδες του ΥΠΕΘΑ και των Επιτελείων και θα επανέλθουν στην ομαλή λειτουργία τους.

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ