Αρχική » , , , , , , » Τι αλλάζει στα μισθολογικά στελεχών ΕΔ-ΣΑ και πως διαμορφώνονται οι συντάξεις με το νέο ν.4472/2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι αλλάζει στα μισθολογικά στελεχών ΕΔ-ΣΑ και πως διαμορφώνονται οι συντάξεις με το νέο ν.4472/2017 (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δικηγόρος-εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς στην σημερινή (24/05/2017) εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου μίλησε για το πως διαμορφώνονται το μισθολόγιο των στελεχών ΕΔ-ΣΑ και οι συντάξεις με την εφαρμογή του νέου ν.4472/2017. Είπε για τα μισθολογικά των ενστόλων ότι στην ουσία έχουμε:

- Την κατάργηση μιας σειράς επιδομάτων τους

- Την αλλαγή του τρόπου βαθμολογικής τους εξέλιξης, η οποία πλέον ομοιάζει με εκείνη των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά βέβαια κρατούν τις καθαρές αποδοχές τους με προσωπική διαφορά.

- Την αλλαγή του μισθολογίου των στελεχών ΕΔ-ΣΑ με ένα τρόπο που μειώνει το εισόδημα, αλλά η διαφορά σε σχέση με το νέο και το παλαιό μισθολόγιο, συνεχίζει να παραμένει ως προσωπική διαφορά.

Είπε επίσης, ότι οι Στρατιωτικοί-Σώματα Ασφαλείας φοβούνται, όπως έγινε με τους συνταξιούχους, μήπως π.χ. σε 1 χρόνο χάσουν (με κάποιον άλλο νόμο) την προσωπική διαφορά.

Στη συνέχεια σχολίασε τις αλλαγές, που φέρνει ο νέος νόμος, στον υπολογισμό των συντάξεων και παρουσίασε χαρακτηριστικά παραδείγματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ