Αρχική » , , , , , » Τις Σχολές Πυροβολικού και Αλεξιπτωτιστών επισκέφτηκε o αρχηγός ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)

Τις Σχολές Πυροβολικού και Αλεξιπτωτιστών επισκέφτηκε o αρχηγός ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)


Στο πλαίσιο των περιοδειών του που πραγματοποιεί σε όλες τις μονάδες και σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού ανά την επικράτεια.

Δύο εκ των πλέον σημαντικών Σχολών, αν μπορεί κανείς να υποστηρίξει κάτι τέτοιο αφού όλες οι Σχολές επιτελούν σημαντικότατο εκπαιδευτικό έργο, του Στρατού Ξηράς στο Λεκανοπέδιο Αττικής επισκέφτηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, από το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο των περιοδειών του που πραγματοποιεί σε όλες τις μονάδες και σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού ανά την επικράτεια.

Πρόκειται για τη Σχολή Πυροβολικού και τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών.

Πιο συγκεκριμένα, Στη Σχολή Πυροβολικού (ΣΠΒ) στη Νέα Πέραμο Αττικής, την «κοιτίδα» των Πυροβολητών μας, όπου ενημερώθηκε σχετικά με την αποστολή, τις δράσεις και τις επιστημονικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, καθώς για το καθαρά επιστημονικό σκέλος της εκπαιδεύσεώς της συνεργάζεται με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και περιηγήθηκε στις Πτέρυγες Εκπαιδεύσεως αυτής.

Στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ), στον Ασπρόπυργο Αττικής, από την οποία αποφοιτούν υποχρεωτικώς όλοι οι αλεξιπτωτιστές όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με το πολύτιμο έργο και προσφορά, ο Αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές της και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της.

Σε αμφότερες τις Σχολές, ο Στρατηγός Στεφανής επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και, συμφώνως με το ΓΕΣ, «διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο της εκπαιδεύσεως, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά που το διακατέχει».

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ. - army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ