Αρχική » , , , , » Ποιες θέσεις Στρατιωτικών στο Εξωτερικό Συγχωνεύονται-Καταργούνται (ΦΕΚ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ποιες θέσεις Στρατιωτικών στο Εξωτερικό Συγχωνεύονται-Καταργούνται (ΦΕΚ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

Την συγχώνευση ή την κατάργηση θέσεων στρατιωτικού προσωπικού στο εξωτερικό προβλέπει ΚΥΑ με Αριθ. Φ. 843/6/38462/ Σ. 7924 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1761 Β'/22-05-2017

Από την κατάργηση ή κατα περίπτωση συγχώνευση των θέσεων των στρατιωτικών στο εξωτερικό θα προκύψει εξοικονόμηση δαπάνης ύψους 1.887.757 ευρώ περίπου, για το πρώτο έτος εφαρμογής και τα επόμενα έτη του Μεσοπροθέσμου 2018 - 2021.

Η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει από 01-01-2018 μετά τη λήξη της θητείας των εκεί υπηρετούντων στελεχών. Την απόφαση υπογράφουν οι υπουργοί Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος και ο αναπληρωτής Οικονομικών κ. Χουλιαράκης. Επι το πλείστον οι θέσεις αφορούν θέσεις στρατιωτικών σε πρεσβείες της χώρας σε ξένα κράτη αλλά και άλλες υπηρεσίες του εξωτερικού.

Δείτε εδώ το σχετικό ΠΙΝΑΚΑ με τις θέσεις που συγχωνεύονται-καταργούνται:
(κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση)


Δείτε εδώ αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ