Αρχική » , , , , , » Χορήγηση αδείας σε Στρατιωτικούς, των οποίων τα τέκνα μετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Χορήγηση αδείας σε Στρατιωτικούς, των οποίων τα τέκνα μετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Έγγραφο: Φ.440/18/500309/Σ. 2758/29 Μαϊ 17/ΓΕΕΘΑ/Β' ΚΛΑΔΟΣ/ ΔΝΣΗ Β1/ΤΜΗΜΑ ΙΣΟΤ. & ΜΕΡΙΜΝΑΣ

1. Ενόψει των επικείμενων πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, χορηγείται άδεια στο στρατιωτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ, του οποίου τα τέκνα μετέχουν στις εξετάσεις, όπως παρακάτω:

α. Στο προσωπικό που διαμένει στον ίδιο τόπο με την οικογένεια του, χορηγείται απαλλαγή από τα καθήκοντα του κατά τις ημέρες των γραπτών εξετάσεων των τέκνων, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών μαθημάτων και των τυχόν άλλων δοκιμασιών.

β. Στο προσωπικό που διαμένει σε άλλο τόπο, από τον τόπο διαμονής της οικογενείας του, να χορηγείται ειδική άδεια δεκαπέντε (15) ημερών πέραν της δικαιούμενης κανονικής άδειας και δύο (2) επιπλέον για κάθε ειδικό μάθημα ή άλλη δοκιμασία...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:(poes.gr)

1 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ Η ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΔΕΙΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΕΛΙΩΝΤΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΟΛΕΥΑΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ