Αρχική » , , , » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & Δ.Τ. ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ & ο σκοτεινός ρόλος των «Μεγάλων Δυνάμεων»" ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & Δ.Τ. ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ & ο σκοτεινός ρόλος των «Μεγάλων Δυνάμεων»" ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ

Οι εκδόσεις «Μένανδρος» παρουσιάζουν το πόνημα του συγγραφέα και Συνταγματάρχη ε.α. Παναγιώτη Νάστου, «Η Κυπριακή Τραγωδία & ο ρόλος των Μεγάλων Δυνάμεων». Ένα συγκλονιστικό βιβλίο-ντοκουμέντο, στο οποίο παρουσιάζονται για πρώτη φορά όλες οι σκοτεινές πλευρές -και όχι μόνο- του Κυπριακού Ζητήματος.

Το βιβλίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες από τις Εκδόσεις Μένανδρος, σε κεντρικά βιβλιοπωλεία όπως στα Public, Πολιτεία και σε άλλα, αλλά και από το διαδίκτυο. Επίσης, αποτελεί ως βιβλίο ένα μοναδικό ντοκουμέντο το οποίο εξετάζει το «Κυπριακό» αναλύοντας το από πληροφοριακό υλικό προερχόμενο από πηγές Ελληνικής, Τουρκικής, Βρετανικής, Σοβιετικής αλλά και Αμερικανικής προέλευσης, τόσο σε γεωπολιτικό όσο και σε γεωστρατηγικό επίπεδο.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ