Αρχική » , , , , , » 1ο Συνέδριο Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων (ΦΩΤΟ)

1ο Συνέδριο Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων (ΦΩΤΟ)


Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, παρέστη στις εργασίες του 1ου Συνεδρίου Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων, με θέμα «Νομικοί Προβληματισμοί και Προσεγγίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις», όπου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 23 έως και 24 Μαΐου 2017, στο Πολεμικό Μουσείο, διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Νομικού Σώματος του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η θεματολογία του συνεδρίου κάλυψε σημαντικές νομικές πτυχές ζητημάτων αμέσου ενδιαφέροντος των Ενόπλων Δυνάμεων και το παρακολούθησαν διακεκριμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας, νομικοί και φοιτητές καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(geetha.mil.gr)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ