Μια ωραία ατμόσφαιρα;


Διαβάζω ότι η κυβερνητική αποστολή πήγε με τρία διαφο­ρετικά αεροπλάνα στη Σύνοδο Κορυφής του NATO στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός πήγε με το δικό του που χωράει 13 επιβάτες. Αλλά δεν πήρε μαζί του τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος χρησιμοποίησε το δεύτερο κυ­βερνητικό αεροσκάφος. Και εκείνος με τη σειρά του δεν πήρε μαζί του τον υπουργό Εξωτερικών, που πήγε με το αεροπλάνο της γραμμής.

Τι να συμπεράνουμε; Ότι ο πρωθυπουργός έχει τις μαύρες του και δεν θέλει να βλέπει ούτε τους υπουργούς του, ενώ οι υπουργοί δεν μιλάνε μεταξύ τους και γι’ αυτό δεν συνταξιδεύουν;

Ή ότι υπήρχαν άλλοι λόγοι, τε­χνικοί ίσως, γι' αυτές τις διευθετήσεις;

Κάθε απάντηση δεκτή.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-28/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ