ΕΚΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ O BITΣΑΣ


ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα ο Δημή­τρης Βίτσας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην τε­λετή παραλαβής των ταυτοποιημένων λειψάνων των 16 νεκρών Ελλήνων στρατιωτικών. Τελικά, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Πάνος Καμμένος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, πάντως, βγήκε χθες από την Εντα­τική, καθώς όλα βαίνουν ομαλά με την υγεία του -μόνο που πλέον θα πρέπει να μειώσει τους ρυθμούς εργασίας του, όπως του διεμήνυσαν ήδη οι γιατροί- ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα του η σύντροφός του (και γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας) Πέτη Πέρκα.

Ευχές για πλήρη ανάρρωση!

Β.ΣΚ.
(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-26/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ