Χωρίς εμβόλιο οι νεοσύλλεκτοι στα ΚΕΝ


Με την υγεία των στρατευσίμων παίζουν οι αρμόδιοι.

Διαμαρ­τύρονται, μαθαίνω, οι νεοσύλ­λεκτοι που πέρασαν την περα­σμένη εβδομάδα το κατώφλι των Κέντρων Εκπαιδεύσεως ανά τη χώρα, λόγω του ότι δεν τους έγιναν τα απαραίτητα αντιβιοτικά εμβόλια για τη θητεία τους.

Όπως τους ενημέ­ρωσαν οι αξιωματικοί του Στρατού, υπάρχει έλλειψη εμβολίων και θα πρέπει να κάνουν υπομονή ή να εφοδια­στούν με δικά τους φάρμακα!

Οι στρατεύσιμοι χωρίς εμβόλιο, η χώρα χωρίς αναισθητικό στο κρεβάτι του νέου μνημονιακού χειρουργείου...

Β.Γ.
(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-21/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ