Αρχική » , , , , , , » Νέα εγκύκλιος για τα πλασματικά έτη-Τι αλλάζει (ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα εγκύκλιος για τα πλασματικά έτη-Τι αλλάζει (ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)


Εγκύκλιο για την εξαγορά των πλασματικών ετών ασφάλισης εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με την οποία θα είναι ακριβότερη η εξαγορά για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους με υψηλές αποδοχές.

Στο πλαίσιο αυτό, οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα θα καταβάλλουν το 20% του τελευταίου μικτού μισθού τους, για την εξαγορά πλασματικών ετών.

Από 1/1/17 και μετά οι δημόσιοι υπάλληλοι θα καταβάλλουν το 10% του μισθού τους κατά το μήνα που υπέβαλλαν αίτηση για εξαγορά πλασματικών ετών ασφάλισης.

Η εξαγορά από την 1η Ιανουαρίου του 2017 και μετά των πλασματικών ετών από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους θα προκύπτει σε σχέση με τις μηνιαίες εισφορές που θα καταβάλλουν.

Στο Δημόσιο μπορεί να γίνει εξαγορά έως και 12 πλασματικών ετών ασφάλισης, ενώ έως 7 έτη μπορούν να εξαγοραστούν στον ιδιωτικό τομέα.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Μαρίνα Παπαδάκη

H ΣΧΕΤΙΚH ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ