Αρχική » , , , , , , » Επιδόματα Κινδύνου-Ειδικές αποζημιώσεις Στρατιωτικών. Ποιοι τα δικαιούνται, ποιο το καταβαλλόμενο ποσό (ΦΕΚ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

Επιδόματα Κινδύνου-Ειδικές αποζημιώσεις Στρατιωτικών. Ποιοι τα δικαιούνται, ποιο το καταβαλλόμενο ποσό (ΦΕΚ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

Εκδόθηκε η ΚΥΑ με  Αριθμ. Φ. 841/26/38463 Σ. 7925 (ΦΕΚ 1762 Β'/22-05-2017) για τον καθορισμό του ύψους, των δικαιούχων, των όρων και των προϋποθέσεων χορήγησης επιδομάτων κινδύνου και ειδικών αποζημιώσεων που καταβάλλονται στο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος ο υφυπουργός κ. Βίτσας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χουλιαράκης καθορίζονται τα νέα δεδομένα που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε την Παρασκευή από την Βουλή, για το ύψος Επιδομάτων Κινδύνου και Ειδικών Αποζημιώσεων στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε εδώ το σχετικό ΠΙΝΑΚΑ:
(κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση)


Δείτε εδώ αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ