Στρατός Ξηράς: Ξέχασαν το «δώρο» των... 105 ευρώ


Μπέρδεψαν τα «δώρα» με τα επιδόματα παραμεθορίου στο ΥΠΕΘΑ, με αποτέλεσμα το «μισό» Στράτευμα να λάβει οικονομική ενίσχυση και το άλλο «μισό» όχι.

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει ο Π. Καμμένος, το προσωπικό των ΕΔ θα λάμβανε ένα «μικρό» δώρο για τις Γιορτές, περί τα 105 ευρώ, που ισοδυναμούν σε 4 ημέρες εκτός έδρας (ΗΕΕ). Αυτό, εκτός του επιδόματος παραμεθορίου που είχε υποσχεθεί ο Π. Καμμένος τον Δεκέμβριο, το οποίο αντιστοιχούσε επίσης σε 4 ΗΕΕ.

Τελικά, και τα δύο τα έλαβαν μόνο τα στελέχη του ΠΝ και της ΠΑ, ενώ τα στελέχη του ΣΞ έλαβαν μόνο το επίδομα Παραμεθορίου, χωρίς το «δώρο» των 105 ευρώ.

Την κατάσταση ανέλαβε να σώσει ο Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγ. Αποστολάκης, ο οποίος υπέγραψε σχετική διάταξη (αλλά μόνο για δύο ΗΕΕ από τις τέσσερις), με τις υπόλοιπες δύο... να αγνοούνται προς το παρόν.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 06/01/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ