Αρχική » , , » Αλλαγή «φρουράς» στον Ναύσταθμο Κρήτης (9 ΦΩΤΟ)

Αλλαγή «φρουράς» στον Ναύσταθμο Κρήτης (9 ΦΩΤΟ)


Παρέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής, Αρχιπλοίαρχος (Π.Ν.) Γεώργιος Αγραφιώτης

Την Παρασκευή 25/05/2018 το πρωί, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής διοίκησης στον Ναύσταθμο Κρήτης και συγκεκριμένα στον χώρο του ελικοδρομίου παραπλεύρως της Λέσχης Αξιωματικών Ναυστάθμου Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της τελετής, ο Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Ζησιμόπουλος παρέδωσε καθήκοντα Διοικητού στον Αρχιπλοίαρχο Γεώργιο Αγραφιώτη.

Στον χαιρετισμό του ο απερχόμενος Διοικητής κ. Ζησιμόπουλος ευχαρίστησε για την συνεργασία το προσωπικό του Ναυστάθμου Κρήτης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Διοικητή λέγοντας χαρακτηριστικά «Όπως αναφέρει ο Όμηρος στην «Ιλιάδα», «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν». Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους…»

Ο νέος Διοικητής του Ναυστάθμου Κρήτης στην ημερήσια διάταγή του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε τη μεγάλη ευθύνη της Διοίκησης μίας τόσο ιδιαίτερης και σημαντικής μονάδας όπως ο Ναύσταθμος Κρήτης.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης – παραλαβής ήταν ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων, στρατιωτικών σωμάτων, συλλόγω αποστράτων καθώς και υπάλληλοι του Ναυστάθμου Κρήτης.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(flashnews.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ