Αρχική » , , , , » Προαγωγική εξέλιξη Στρατιωτικών - Παραμετροποίηση κριτηρίων Μεταθέσεων (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)

Προαγωγική εξέλιξη Στρατιωτικών - Παραμετροποίηση κριτηρίων Μεταθέσεων (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)


Ερώτηση (υπ. αριθμ. 6222/24-05-18) προς τo Υπουργείo ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, με θέμα «Μέριμνα προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων - Προαγωγική εξέλιξη Στελεχών ΕΔ (Χρόνος Διοικήσεως ή Ειδικής Υπηρεσίας) - Παραμετροποίηση κριτηρίων Μεταθέσεων», κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας:

Κύριε Υπουργέ,

Οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους κάθε χρόνο από τον μήνα Μάρτιο που ξεκινά ο σχεδιασμός των μεταθέσεων έως και τον μήνα Αύγουστο που ολοκληρώνεται και η τελευταία τοποθέτηση λόγω μετάθεσης βρίσκονται υπό συνεχή ψυχολογική πίεση. Στις 9-3-2011, ψηφίστηκε η υπ΄αριθμ. Φ.411/27/81060/Σ.172/09-3-2011 (ΦΕΚ Β΄ 378) μετά από χρόνια απαίτηση των στρατιωτικών για ορισμό δίκαιων κριτηρίων στον καθορισμό των μεταθέσεων. Με την Φ.411/1/294483/Σ.797/14-2-2018 (ΦΕΚ Β΄ 468) τροποποιήσατε και ορίσατε νέα παραμετροποίηση για τον υπολογισμό μορίων. Με την ανωτέρω νομοθετική ρύθμιση παρατηρήθηκαν τα κάτωθι:

1. Επί της Παραγράφου Α2 του Παραρτήματος «Α», που αφορά επιδόσεις σε Σχολεία – Σχολές, δεν υφίσταται πρόβλεψη μοριοδότησης των στελεχών που παρακολούθησαν την υποχρεωτική εκπαίδευση στο σταδιοδρομικής φύσης «Σχολείο Διοικητών Υπομονάδων».

2. Σύμφωνα με την...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:


1 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ