Αρχική » , , , , , » Έντονη ανησυχία στην Ηλεία για το μέλλον της ΣΕΤΤΗΛ (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)

Έντονη ανησυχία στην Ηλεία για το μέλλον της ΣΕΤΤΗΛ (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)


Ερώτηση (υπ. αριθμ. 6104/18-05-18) προς τo Υπουργείo ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, με θέμα «Έντονη ανησυχία στην Ηλεία από τις μη διαψευδόμενες πληροφορίες για κλείσιμο της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο», κατέθεσε ο Βουλευτής Κουτσούκος Γιάννης:

Κύριε Υπουργέ,

Έντονη ανησυχία προκαλούν στην τοπική κοινωνία και τους φορείς της Ηλείας οι μη διαψευδόμενες πληροφορίες για το κλείσιμο του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο.

Οι πληροφορίες αυτές αφορούν σε σχεδιασμό του Υπουργείου, με βάση σχετικά έγγραφα, στα οποία αναφέρεται η δυνατότητα παροχής των σημερινών υπηρεσιών της ΣΕΤΤΗΛ από άλλα στρατόπεδα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο ΚΕΤΧ.

Η πολύχρονη παρουσία της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο και η...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:


1 σχόλια:

  1. George Katranas
    Εννοείται και να κλείσει το στρατόπεδο .Η Σχολή πρεπει να ενσωματωθεί με το ΚΕΤΧ .Δεν ειναι δυνατόν να διατηρείται ένα στρατόπεδο με 10 άξκους εκπαιδευόμενους για τρεις μήνες και άλλους δέκα με δεκαπέντε υπαξκους για ένα χρόνο .Εξοικονομηση πόρων, προσωπικού και ενίσχυση του ΚΕΤΧ .
    Ας αφήσουμε στην άκρη τα τοπικιστικά συμφέροντα .Πρωτα απ´ όλα ο εξορθολογισμός της δομής των ΕΔ και η εξοικονόμηση πόρων που πληρώνει ο Ελληνικός λαός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ