Αρχική » , , , , , » Εκδόθηκε η ΚΥΑ για Αποζημίωση οργάνων διοίκησης ΝΠΔΔ που εποπτεύονται από ΥΠΕΘΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για Αποζημίωση οργάνων διοίκησης ΝΠΔΔ που εποπτεύονται από ΥΠΕΘΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Εκδόθηκε η ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: «Καθορισμός αποζημίωσης των οργάνων διοίκησης των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) που εποπτεύονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ)»..

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

1. Καθορίζεται αποζημίωση των Προέδρων, Αντιπροέδρων, και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και όλων των οργάνων Διοίκησης των ΝΠΔΔ που εποπτεύονται από το ΥΠΕΘΑ στο ποσό των δεκαεπτά ευρώ (17,00 €) ανά συνεδρίαση και μέχρι πενήντα (50) συνεδριάσεις κατ’ ανώτατο όριο ετησίως. Ειδικότερα, για τους Διευθύνοντες Συμβούλους των Ενώσεων Αποστράτων εκάστου κλάδου η αποζημίωση καθορίζεται στο ποσό των διακοσίων δώδεκα ευρώ (212,00 €) ανά μήνα.

2. Η αποζημίωση της παρ.1 καταβάλλεται στους εν ενεργεία στρατιωτικούς και στους υπαλλήλους που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 7 του Κεφαλαίου Β’ του ν.4354/2015, εφόσον οι συνεδριάσεις λαμβάνουν χώρα εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας και εκτός του χρόνου που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση και στους ιδιώτες σε κάθε περίπτωση.

3. Η αποζημίωση της παρ.1 καταβάλλεται σύμφωνα με τη διαδικασία πληρωμής δαπανών των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, κατά τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις και υπόκειται σε κράτηση φόρου εισοδήματος και σε λοιπές νόμιμες κρατήσεις υπέρ τρίτων.

4. Από την έναρξη ισχύος της παρούσης, η υπ’ αριθμ. Φ.950/17/378104/Σ.864/06-9-2005/Αποφ. ΥΦΕΘΑ (Β΄1342) καταργείται κατά το μέρος που αφορά στα θέματα αποζημίωσης Νομικών Προσώπων που εποπτεύονται από το ΥΠΕΘΑ και ρυθμίζονται από την παρούσα.

5. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως....

Διαβάστε τη σχετική απόφαση:


1 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΜΑΣ.ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ