Αρχική » , , , , , , , » Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο Στρατιωτικό Φαρμακείο Αθηνών (ΣΦΑ) στο ΝΙΜΙΤΣ (9 ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο Στρατιωτικό Φαρμακείο Αθηνών (ΣΦΑ) στο ΝΙΜΙΤΣ (9 ΦΩΤΟ)


Τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, o Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το κεντρικό κατάστημα του Στρατιωτικού Φαρμακείου Αθηνών (ΣΦΑ), που στεγάζεται στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. (Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού).

Ο Αρχηγός, ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, την λειτουργία και τις τρέχουσες δραστηριότητες του Φαρμακείου. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τους χώρους του Φαρμακείου και συνομίλησε με το προσωπικό στο χώρο εργασίας του.

Διαπιστώθηκε η άριστη λειτουργία του Φαρμακείου, το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του προσωπικού, ο ιδιαίτερος ζήλος και το απαράμιλλο ενδιαφέρον κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ