Αρχική » , , , , » Ο Α/ΓΕΣ σε ΣΔΒ και ΣΠΒ (18 ΦΩΤΟ)

Ο Α/ΓΕΣ σε ΣΔΒ και ΣΠΒ (18 ΦΩΤΟ)


Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις, ως ακολούθως:

- Στη ΣΔΒ, στο Χαϊδάρι Αττικής, όπου παρέστη σε Ημερίδα με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών», η οποία διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Διαβιβάσεων του ΓΕΣ, στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας τηλεπικοινωνιών και κοινωνίας της πληροφορίας. Η εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι του ομίλου ΟΤΕ και πολίτες, περιελάμβανε παρουσίαση των μέσων των Διαβιβάσεων επί τροχοφόρων οχημάτων, των δυνατοτήτων των τηλεπικοινωνιών από το παρελθόν έως σήμερα καθώς και της πορείας του Όπλου των Διαβιβάσεων στο μέλλον.

- Στη ΣΠΒ, στη Νέα Πέραμο Αττικής, όπου μίλησε στους Ανθυπολοχαγούς της Τάξης ΣΣΕ/2017, «Υποστράτηγος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗΣ», οι οποίοι αποτελούν τους αυριανούς Ηγήτορες του Πυροβολικού. O Αρχηγός, έδωσε τις κατευθύνσεις του στους νεαρούς Αξιωματικούς, τονίζοντας στην ομιλία του, μεταξύ άλλων:

- Τη μετεξέλιξη του ρόλου του Ηγέτη μέσα από το πέρασμα του χρόνου.

- Τη σημασία του προσωπικού παραδείγματος στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής διοίκησης.

- Το μυστικό της επιτυχημένης Ηγεσίας, που δεν είναι άλλο από το ΠΑΘΟΣ για το στρατιωτικό επάγγελμα, που πηγάζει από την αγάπη για την Πατρίδα.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ