Αρχική » , , , , , » Έτοιμη να ξεκινήσει η διαδικασία για την μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Έτοιμη να ξεκινήσει η διαδικασία για την μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών


Ξεκινά η διαδικασία για την μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «Μοράβας» από τη Νέα Ιωνία του Βόλου προς τα νότια, πλησίον των αποβατικών πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού τα οποία χρησιμοποιεί για να μεταβεί στα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με την ιστο­σελίδα του Βόλου ο «Ταχυδρόμος» το Γενικό Επιτελείο Στρατού περιμένει την υπογραφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκειμένου να δρομολογη­θεί το επόμενο βήμα, που είναι η μεταστάθμευση της Ταξιαρχίας σε νέο στρατόπεδα πλησίον της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «Η μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας εντάσσεται στο σχέδιο δημιουργίας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΔΕΠ). Με την υλοποίηση του νέου επιχειρησιακού σχεδιασμού όλες οι μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμε­ων θα βρίσκονται υπό μια Διοίκηση, υπεύθυνη για την εκπαίδευση και φυσικά για τις επιχειρήσεις. Οι δυνά­μεις που θα περιλαμβάνει η ΔΔΕΠ θα είναι: η 32η ΤΑΞ/ΠΝ (32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών), η 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ (1η Ταξιαρχία Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών), η 71 η Α/Μ ΤΑΞ (71 η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία), η ΔΥΚ (Διοίκηση Υποβρύχιων Καταδρομών) του Πολεμικού Ναυτικού και η 31 ΜΕΕΔ (Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας & Διάσωσης) της Πολεμικής Αεροπορίας».

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΥΡ_ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-26/05/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ