Αρχική » , , , » Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), για τη βοήθεια των υποψηφίων των στρατιωτικών σχολών στη σωστή συμπλήρωση των αιτήσεών τους, δημιούργησε έναν Οδηγό Συμπλήρωσης Αίτησης Υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!!!

Οι οδηγίες αυτές αποτελούν βοήθημα και δεν αντικαθιστούν την Προκήρυξη, την οποία πρέπει οι υποψήφιοι να μελετήσουν πριν υποβάλουν τα δικαιολογητικά!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.10 ΜΑΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ 8 ΜΑΙΟΥ(2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ)ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ....ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΣΜΥ έχει βγάλει τις οδηγίες στο τελευταίο 10ημερο Απριλίου (έγκαιρα -η Προκήρυξη κυκλοφόρησε 23 Απρ,). Απλώς εμείς το αναρτήσαμε (επικαλυπτικά) στις 08 Μαίου.

      Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ