Αρχική » , , , , , » Τροπολογία Κουβέλη: Για ποιους μειώνεται η στρατιωτική θητεία στους 3 μήνες

Τροπολογία Κουβέλη: Για ποιους μειώνεται η στρατιωτική θητεία στους 3 μήνες


Μειωμένη θητεία 3μηνης πλέον διάρκειας, αντί 6 μηνών που ίσχυε μέχρι τώρα, προβλέπει τροπολογία (1581/27 17.5.2018 Περιγραφή: Τροποποίηση άρθρου 58 του ν. 3421/2005) που κατατέθηκε στις 14/05/2018 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη για παιδιά θυμάτων τρομοκρατίας ή στρατιωτικών που «έπεσαν» εν ώρα καθήκοντος.

Η απόφαση αφορά το μεγαλύτερο γιο ή αδελφό προσώπου που απεβίωσε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στα Σώματα και εξαιτίας αυτής, όπως επίσης και όλους τους γιους ή αδελφούς προσώπου που απεβίωσε ή τραυματίστηκε εξαιτίας τρομοκρατικής ενέργειας... εάν βεβαίως το επιθυμούν.

Δείτε την σχετική τροπολογία:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ