Αρχική » , , , , , , » Ειδικοί Λογαριασμοί Στρατιωτικών (ΕΛΧΑΟΣ-ΕΛΟΑΣ-ΕΛΟΑΝ-ΕΛΟΑΑ): Νέα ποσοστά κρατήσεων (2 ΕΔΥΕΘΑ)

Ειδικοί Λογαριασμοί Στρατιωτικών (ΕΛΧΑΟΣ-ΕΛΟΑΣ-ΕΛΟΑΝ-ΕΛΟΑΑ): Νέα ποσοστά κρατήσεων (2 ΕΔΥΕΘΑ)


Σας κοινοποιούμε τις:

α. Απόφαση «Καθορισμός του ύψους, του ποσοστού και της βάσης υπολογισμού της κράτησης υπέρ των Ειδικών Λογαριασμών Χρηματικής Αρωγής Οικογενειών Στρατιωτικών του ν.354/1976 (Α΄ 148) επί των αποδοχών των υπόχρεων σε αυτή» (ΑΔΑ: Ψ9Α56-ΝΡΟ)
β. Απόφαση «Καθορισμός του ύψους, του ποσοστού και της βάσης υπολογισμού των κρατήσεων υπέρ των Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοηθείας Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας επί των αποδοχών των μετόχων αυτών» (ΑΔΑ: Ω28Ω6-ΝΝΞ).


Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις υπόψη αποφάσεις:

Απόφαση «Καθορισμός του ύψους, του ποσοστού και της βάσης υπολογισμού της κράτησης υπέρ των Ειδικών Λογαριασμών Χρηματικής Αρωγής Οικογενειών Στρατιωτικών του ν.354/1976 (Α΄ 148) επί των αποδοχών των υπόχρεων σε αυτή» (ΑΔΑ: Ψ9Α56-ΝΡΟ):Απόφαση «Καθορισμός του ύψους, του ποσοστού και της βάσης υπολογισμού των κρατήσεων υπέρ των Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοηθείας Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας επί των αποδοχών των μετόχων αυτών» (ΑΔΑ: Ω28Ω6-ΝΝΞ):
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ