Αρχική » , , , , , » «Κόντρα» Καμμένου και Α. Γεωργιάδη για τα αναδρομικά των στελεχών ΕΔ-ΣΑ

«Κόντρα» Καμμένου και Α. Γεωργιάδη για τα αναδρομικά των στελεχών ΕΔ-ΣΑ


Έντονη αντιπαράθεση της Ν.Δ. με τον Πάνο Καμμένο, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας στον Real FM.

Σφοδρή αντιπαράθεση για τα ειδικά μισθο­λόγια ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον «σκιώ­δη» ομόλογό του από την αξιωματική αντιπο­λίτευση, τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή στά­θηκαν οι δηλώσεις του κ. Καμμένου στον Real FM, ότι το υπουργείο του έχει τα αναδρομικά για τους στρατιωτικούς, αλλά δεν μπορούν να εκταμιευτούν επειδή συνδέονται με τα αντίστοι­χα αναδρομικά των άλλων Σωμάτων Ασφα­λείας για τα οποία δεν υπάρχουν τα κονδύλια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος είπε ότι «το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάθε χρόνο τα χρή­ματα αυτά τα εξασφαλίζει και τα βάζει στον λογαριασμό, στον κωδικό που πρέπει να δοθούν». Πρόσθεσε, όμως, ότι «δυστυχώς το μισθολόγιο των στρατιωτικών συνδέεται με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Εμπο­ρικής Ναυτιλίας, που είναι το Λιμενικό, η Αστυ­νομία και η Πυροσβεστική, όπου εκεί δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτά για να δοθούν. Εμείς μόλις ταμειακά μπορέσουμε θα τα αποδώσου­με άμεσα». Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουρ­γός Εθνικής Άμυνας εγκάλεσε τους συνδικαλι­στές της Αστυνομίας σε σχέση με το θέμα αυτό, λέγοντας ότι «δεν μπήκαν στη συζήτηση για να βρεθεί μια λύση, αλλά το τίναξαν στον αέρα».

Λαμβάνοντας ως αφορμή αυτή την απά­ντηση, ο αρμόδιος τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. προχώρησε με δήλωσή του σε επίθεση στον κ. Καμμένο, τον οποίο κατηγόρησε ότι κοροϊδεύ­ει τους ένστολους. «Επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο κ. Καμμένος είπε ανερυθρίαστα ψέματα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, παρακαλούμε να μας υποδείξει σε ποιον κωδικό του Προϋπολογι­σμού αναφέρεται, ώστε να ελέγξουμε την αλή­θεια των λεγομένων του», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης σε κοινή δήλωσή του με τον αναπλη­ρωτή τομεάρχη Αναστάσιο Δημοσχάκη. Και προσθέτει: «Επίσης, ρωτούμε τους κ. Τόσκα και Κουρουμπλή, ως αρμοδίους υπουργούς των Σωμάτων Ασφαλείας, αν συμφωνούν ότι ευθύνονται οι ίδιοι που οι ένστολοι δεν πληρώνο­νται τα αναδρομικά, όπως δήλωσε ο κ. Καμμέ­νος. Ποιος κοροϊδεύει τελικά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;».

Η «κόντρα» ανάμεσα στον κ. Καμμένο και τον κ. Γεωργιάδη για τα ειδικά μισθολόγια δεν είναι νέα. Ξεκίνησε σχεδόν από την επομένη που ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ανέλαβε τα καθήκοντα του τομεάρχη Άμυνας. Τον Ιανουάριο, ο κ. Γεωργιάδης είχε εγκαλέσει τον υπουργό Άμυνας επει­δή δεν βρέθηκαν ισοδύναμα, όπως είχε υποσχεθεί, για να μην παγώσουν οι μισθολογικές ωριμάνσεις. Το υπουργείο Άμυνας είχε απαντή­σει τότε με ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι προγραμματιζόταν σύντομα η ψήφιση νέου ειδικού μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Πάντως, ο κ. Καμμένος απέκλεισε κατηγο­ρηματικά το ενδεχόμενο να υπάρξουν περι­κοπές στους μισθούς των στρατιωτικών μέσα από τη συμφωνία με τους δανειστές. Υποστήρι­ξε, μάλιστα, ότι θα υπάρξει αύξηση ύψους 9,5 εκατ. ευρώ στους στρατιωτικούς, ενώ χαρακτή­ρισε «παραπλανητικά» διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για περικοπές, καθώς, όπως είπε, «δεν παρουσιάζουν με τι αντικαθίστανται οι περικοπές στις οποίες αναφέρονται».

Κατηγορηματικός για το ίδιο θέμα ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος διαβεβαίωσε τη Βου­λή πως δεν μειώνονται ούτε κατά ένα σεντ οι μισθοί των στελεχών που υπηρετούν σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως είπε, θα υπάρ­ξουν αυξήσεις για τους ανώτερους βαθμούς και η νέα ρύθμιση για τα ειδικά μισθολόγια θα αφορά αυτούς που θα βγουν από τη Σχολή Ευελπίδων σε 4 χρόνια.

Του ΠΑΝΑΓΗ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ
(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-11/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

20 σχόλια:

 1. Ο Άδωνις μέμφεται τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν μας επέστρεψε τα αναδρομικά, τα οποία όφειλε να επιστρέψει η κυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που είχε προβεί στις άδικες και παράνομες περικοπές. Κοροϊδία από τους μεν, φούμαρα από τους δε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ -ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΗ ΕΤΩΝ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ-ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΘΕ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ- ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ?
  ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί δεν έγινες και εσύ ένστολος για να παίρνεις τόσα πολλά λεφτά;

   Διαγραφή
  2. Εσυ κανεις υπηρεσιες εφοδους την νυκτα, ασκησεις παντους καιρου, τρως σε καραβανα, κρυωνεις, βρεχεσαι, ζεσταινεσαι , μετατιθεσαι και αλλα πολλα που δεν γραφονται για 300€?

   Διαγραφή
  3. Κε ΠΑΠΑΡΙΩΝΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ
   ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ;ΑΝ ΟΧΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΩΝ
   ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ
   ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ.

   Διαγραφή
  4. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΟΜΟΥΣ,Π.Δ,ΚΥΑ,Υ.Α ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩ
   ΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ'Η ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ
   ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ,ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΘΑ,ΣΤΟΙΧΕΙΟ
   ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΕ.

   Διαγραφή
  5. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΑΝΟ !!!

   Ο Σαμαράς βρήκε βαθιά ύφεση και έβγαλε τη χώρα στην Ανάπτυξη…
   Ο Τσίπρας βρήκε ανάπτυξη και ξανά-βούλιαξε τη χώρα στην ύφεση…
   -- Ο Σαμαράς βρήκε τα «φέσια» του δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα - τις «ληξιπρόθεσμες οφειλές» - στα 9 δισεκατομμύρια. Και μέσα σε δυόμιση χρόνια τα μείωσε στα 3 δισεκατομμύρια!
   -- Ο Τσίπρας βρήκε τα «ληξιπρόθεσμα» στα 3 δισεκατομμύρια, και μέσα σε δυο χρόνια τα εκτίναξε στα 8,4 δισεκατομμύρια (αφού δανείστηκε κι άλλα 3,7 δισεκατομμύρια για να πληρώσει «ληξιπρόθεσμες οφειλές»…)
   Δηλαδή κάνει ουσιαστικά στάση πληρωμών.
   Κι ένα τελικό συμπέρασμα, ιστορικού χαρακτήρα:
   Οι κυβερνήσεις πέφτουν – και τα καθεστώτα συντρίβονται και οι αυτοκρατορίες καταρρέουν – όταν επιβάλουν υψηλούς φόρους!
   Αυτός είναι «σιδερένιους νόμος» της Ιστορίας που ισχύει σε όλες τις εποχές.
   Από την εποχή του Ναβουδονόσορα και του Σόλωνα, μέχρι την Αρχαία Ρώμη, την Αυτοκρατορική Ρώμη (Διοκλητιανός), τη Γαλλική Επανάσταση και την Αμερικανική Επανάσταση…
   Κι ακόμα, στους «νεωτερικούς χρόνους» οι κυβερνήσεις πέφτουν όταν διογκώνονται τα χρέη τους προς του πολίτες τους.
   Ο Τσίπρας κάνει και τα δύο ταυτόχρονα!
   --Φορολογεί τους πάντες (και τους φτωχούς πλέον),
   --διογκώνει τις «ληξιπρόθεσμες οφειλές» του κράτους
   και χάνει συνεχώς χρόνο και ευκαιρίες ανάπτυξης.
   Το τέλος του είναι «προδιαγεγραμμένο».
   Αλλά αυτά όλα (και πολλά ακόμα) πρέπει να λέγονται συνεχώς:
   Να επαναλαμβάνονται με νούμερα με στοιχεία και απ’ όλους…
   Ο Τσίπρας κάνει τα αντίθετα απ’ όσα έλεγε. Το ξέρουμε πια…
   Προσκυνάει εκεί που έφτυνε πριν! Το εμπεδώσαμε…
   Έλεγε και εξακολουθεί να λέει συνεχώς μόνο ψέματα…
   Το ξέρουμε, το εμπεδώσαμε.
   Αλλά το ψέμα πολεμιέται με ένα τρόπο μόνο:
   Με την αλήθεια!
   Πείτε την αλήθεια, λοιπόν!

   Διαγραφή
  6. Το PSI (100 δις ευρώ) που κατάφεραν οι Παπαδήμος - Βενιζέλος ήταν η μεγαλύτερη και πιο θεαματική διαγραφή δημοσίου χρέους της παγκόσμιας ιστορίας. Όταν γινόταν, όλη η ανθρωπότητα κρατούσε την ανάσα της για το αν θα πετύχαινε και δεν θα κλόνιζε την εμπιστοσύνη στα κρατικά ομόλογα γενικότερα. Κι όμως, οι Παπαδήμος και Βενιζελος τα κατάφεραν! Βέβαια, οι αφελείς ψηφοφόροι μας έφεραν στη συνέχεια την αριστερά στην εξουσία που (Βαρουφάκης-Τσιπρας) κατέστρεψε ο,τι με κόπο είχε κτιστεί, μετέτρεψε την ανάπτυξη σε ύφεση , πανικόβαλε τους καταθέτες με συνεχείς ατερματιστες δηλώσεις και δημοψηφίσματα εξόδου από την ΕΕ, έφερε capital controls και δημιούργησε μέσα σε ένα μόλις εξάμηνο νέες δανειακές ανάγκες δεκάδων δις ευρώ.

   Διαγραφή
  7. 4:18 KAI 4:38 ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ
   ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗ
   ΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΕΦΑΛΗΣ.ΓΙΑ
   ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΜΣΧΕΥΣΗ ΚΕΦΑ
   ΛΗΣ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ
   ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑ
   ΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΙ
   ΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΕΣΚΟΥ.

   Διαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ 2 ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΥΨΟΥΣ ΜΕΤΡΩΝ 14,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΑΝΟ .........

   Διαγραφή
 3. «'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ:
  διαίρει και βασίλευε.................Divide and rule
  Divide et Impera

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΠΟΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΕΛΑΙΔΟΥΣΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ
   "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ-ΤΟΞΟΒΟΛΟΥ.

   Διαγραφή
 6. ΑΛΗΘΕΙΕΣ :
  --Ο Σαμαράς παρέλαβε το αφορολόγητο όριο στις 5 χιλιάδες…

  Και το πήγε στις 9,5 χιλιάδες!


  --Ο Τσίπρας, με τη σειρά του, παρέλαβε το αφορολόγητο όριο στις 9,5 χιλιάδες και το πήγε στις 8,6 μέχρι στιγμής και τώρα το πάει στις 5,7 χιλιάδες!

  Πέστε το κάποτε! Τόσο απλά, τόσο καθαρά…


  Αυτή η δραματική μείωση του αφορολόγητου ορίου σημαίνει,

  ότι οι φτωχότεροι θα κληθούν να πληρώσουν αναλογικά περισσότερα απ’ όλους τους άλλους.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε τα φτωχότερα στρώματα…


  --Από το Σαμαρά η Τρόϊκα ΔΕΝ ζητούσε νέες περικοπές κυρίων συντάξεων το Νοέμβριο του 2014. Όταν συζητούσαν την οριστική έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνια…

  Το μόνο που ζητούσαν τότε ήταν να ΜΗΝ αυξηθούν οι κύριες συντάξεις την επόμενη διετία. Ακούτε; Να μην αυξηθούν!

  (Υπάρχει και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε στην «αλληλογραφία» που οδήγησε στο email Χαρδούβελη – και που έχει δημοσιευτεί πλέον και υπάρχει στο διαδίκτυο).

  --Ο Τσίπρας, με τη σειρά του, έκοψε ήδη μεσοσταθμικά 15% από τις κύριες συντάξεις (των καινούργιων συνταξιούχων – που δεν τις παίρνουν ακόμα, έτσι κι αλλιώς).

  Έκοψε κι από τις συντάξεις όλων επιπρόσθετο 2% (πρόσθετη κράτηση για την Υγεία).

  Έκοψε και από όλες τις «επικουρικές» ένα πρόσθετο 6% (επίσης για Υγεία).

  Και τώρα κόβει μέχρι και 22% από τις κύριες συντάξεις όλων εν όψει του 2019…

  Τους… «πρόκοψε» τους συνταξιούχους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ###############
  --Από το Σαμαρά δεν ζητούσαν να αυξηθεί ο ΦΠΑ!

  Του ζητούσαν «να μειωθούν οι αποκλίσεις στο ΦΠΑ», ανάμεσα στον υψηλότερο και το χαμηλότερο συντελεστή.

  Και ο Σαμαράς πέτυχε τότε να μειώσει το ΦΠΑ στην Εστίαση δραστικά, (από το 23% στο 13%), δηλαδή σε ένα τομέα που υπάρχουν πάνω από 200 χιλιάδες επιχειρήσεις και απασχολούνται πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι…

  -- Ο Τσίπρας δέχθηκε να μεταφερθούν τα περισσότερα αγαθά ευρείας κατανάλωσης από το μεσαίο συντελεστή (13%) στον ανώτερο (23%) κι ύστερα ανέβασε τον ανώτερο συντελεστή από το 23 στο 24% με αποτέλεσμα τεράστιο πλήγμα και για τα οικογενειακά πορτοφόλια και για την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων…


  --Ο Σαμαράς μείωσε την προκαταβολή φόρου (για την επόμενη χρονιά) από το 70% στο 55%.

  --Ο Τσίπρας αύξησε την προκαταβολή φόρου από το 55% στο 100%!

  Σχεδόν τη διπλασίασε…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν ξέρεις φίλε μου ότι οι αλήθειες είναι σκληρές και ελάχιστοι τις αντέχουν , είναι δυνατόν αυτός ο σημερινός κυβερνητικός ΘΙΑΣΟΣ να αποδεχθεί αυτές τις αλήθειες , αυτοί παρουσιάζουν την καταστροφή ως ανάπτυξη και την πτώχευση ως άλμα προόδου η απλά εκτόξευση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΟΤΑΝ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ..50% ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;;;;....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΜΩΣΕΙ 40ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ