Αρχική » , , , , » Ο άγνωστος σύνδεσμος μεταξύ Καμμένου-Μητσοτάκη

Ο άγνωστος σύνδεσμος μεταξύ Καμμένου-Μητσοτάκη


Ο ΔΙΕΥΘΥ­ΝΤΗΣ του γραφείου του Πάνου Καμμένου, πτέραρχος εν αποστρα­τεία Θ. Συμεωνίδης.

Δεν ξέρω αν το παρατηρείτε κι εσείς, αλλά τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται πως οι τόνοι ανά­μεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πάνο Καμμένο έχουν πέσει για τα κα­λά.

Μάλιστα μαθαίνω πως η στάση που κρατάει στα εθνικά θέματα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον υπουργό Άμυνας. Σε σημείο που -σύμφωνα με όσα μου με­τέφεραν οι άνθρωποί μου που κινού­νται στο Πεντάγωνο- η θετική διάθεση του Κυρ. Μητσοτάκη συζητήθηκε -ως πρώτο θέμα- κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψή στο υπουργείο Άμυνας.

Ρώτησα να μάθω τι έχει συμβεί και ποιός παράγοντας οδήγησε στη βελτίωση των σχέσεων των δύο ανδρών.

Πρόσωπο που γνωρίζει εξίσου καλά τους δύο αρχηγούς μού είπε πως μεταξύ τους πλέον επικρατεί μια άτυπη συμφωνία κυρίων. «Όσο ο ένας δεν ενοχλεί τον άλλον με χτυπήματα κάτω από τη μέση, η όποια αντιπαράθεση υπάρχει θα λύνεται με τον τρόπο που επιβάλλει η πολιτική ορθότητα» μου είπε. Η ερμηνεία που μου έδωσε, μου φάνηκε απολύτως λογική, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημόσιες τοποθε­τήσεις των τελευταίων μηνών. Όταν τον πίεσα περισσότερο μου αποκάλυψε και τον άνθρωπο-σύνδεσμο που τους ενώνει. Είναι το πρόσωπο που έχει προσπαθήσει -και σε μεγάλο βαθμό έχει πετύχει- να μην υπάρχουν ανούσιες συγκρούσεις ανάμεσά τους. Πρόκειται για τον Πτέραρχο ε.α. Θεο­λόγο Συμεωνίδη. Αν στους περισσότερους το όνομα δεν λέει κάτι, πρόκειται για τον διευθυντή του γραφείου του Πάνου Καμμένου.

Ο Θ. Συμεωνίδης υπήρξε διοικητής του Κυρ. Μητσοτάκη, όταν ο τελευταίος υπηρέτησε τη στρα­τιωτική θητεία του στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στη στρα­τιωτική βάση της Αγχιάλου.

Επίσης υπήρξε επί χρόνια και συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, επομένως μπορείτε να κατα­λάβετε πως έχει πολύ στενούς δεσμούς τόσο με τον ίδιο τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας όσο και με την οικογένειά του. Ταυτόχρονα απολαύει της πλήρους εμπιστοσύνης του υπουργού Άμυνας, που ακούει πάντα με προσοχή τις συμβουλές του.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και κατα­στάσεις αναφέρουν πως ο Πτέραρχος έχει παίξει ρόλο γεφυροποιού ανάμε­σα στους δύο αρχηγούς. Καλά, μη βά­ζετε με το μυαλό σας περίεργα πράγ­ματα. Είπαμε πως δεν θα πλακώνονται αναίτια, όχι ότι θα γίνουν και φίλοι κολλητοί...

(ΕΘΝΟΣ-05/5/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


2 σχόλια:

  1. Την ώρα που ο Τσίπρας Καμμένος έχει πρόβλημα να εξηγήσει στους δικούς του τις τεράστιες υποχωρήσεις που έκανε και τα μέτρα του 2019 & 2020. Την ώρα που έχει πια πρόβλημα να πείσει για τα ψέματά του (όπως τα περιβόητα «αντίμετρα», που μόνο «δημοσιονομικά ουδέτερα» δεν θα είναι και το λένε οι πάντες πλέον). Την ώρα που έχει καταρρεύσει κάθε προηγούμενο «αφήγημά» του : και για τα πρόσθετα μέτρα λιτότητας που υποτίθεται ότι δεν θα έπαιρνε και τα πήρε με το παραπάνω - και για τα «πλεονάσματα» που υποτίθεται ότι τα «μείωσε», ενώ τα… ξεπέρασε μόνος του με το χειρότερο τρόπο – ασφυκτική υπερ-φορολόγηση - και τώρα τον υποχρεώνουν να τα διατηρήσει για χρόνια ! - και για τα «ευνοϊκά μέτρα» για το χρέος, που υποτίθεται πως θα του έδιναν άμεσα και του λένε πως θα είναι πολύ γενικόλογα και πολύ αργότερα, το 2018, -- και για την «ποσοτική χαλάρωση» που θα είναι πολύ μικρή, αν υπάρξει -- και για την «δίκαιη ανάπτυξη» που ήταν να έλθει «φορτσάτη» από πέρσι και τώρα όλοι του λένε ότι δεν θα έλθει ούτε φέτος (και το Γραφείο Προϋπολογισμού της ίδιας της Βουλής περιγράφει τις φετινές προοπτικές με τα μελανότερα χρώματα) …….. Μέχρι και πρόσθετα μέτρα λιτότητας 447 εκατομμυρίων τους έβαλαν να πάρουν για το 2018! Που κι αυτά δεν τολμάνε να τα πουν ακόμα στον κόσμο τους……….. ορισμένοι ακόμη και σήμερα τρώνε σανό και ελπίζουν ……………………………………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα το προσωπο με τη σοβαρη προσωπικοτητα...ελεος με τη διαφη.ηση ασχετων ελεος ..ειναι και ποντιος.....

      Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ