Εμμονή με τις στολές


ΜΕΤΑ ΤΟΝ Πάνο Καμμένο που συνεχώς φοράει... στρατιωτικές στολές με τα σήματα των υποβρυχίων, των καταδρομέων και άλλων ειδικών τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμε­ων, άλλος ένας κυβερνητικός παράγοντας φαίνεται πως έχει... εμμονή με τις στολές.

O λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook φωτο­γραφία από το εσωτερικό των χειρουργείων στο Νοσοκο­μείο Ζακύνθου. «Νοσοκομείο Ζακύνθου (εκεί που 4 μήνες κάποιοι κράταγαν σε υγειονομική ομηρία το νησί...).


Το πρώτο τελείωσε (πλαστική βουβωνοκήλης με πλέγμα υπό Γενική αναισθησία με χρήση του Δικτύου αερίων)», έγραψε ο Πολάκης, που εμφανίζεται στη φωτογραφία με στολή χειρουρ­γού, λες και... μετείχε στην εγχείρηση!

Πάντως, μία διαφορά με τον Πάνο Καμμένο υπάρχει: Ο Πολάκης είναι όντως χει­ρουργός σε αντίθεση με τον υπουργό Άμυνας που δεν είναι ούτε... ΛΟΚατζής ούτε αλεξιπτωτιστής.

Γράφει ο Φινέας
(STAR PRESS-04/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ