Αρχική » , , , , , , , , » Μη αποδοχή γνωμοδότησης ΝΣΚ για κατάργηση του 4% υπέρ Μετοχικών Ταμείων ΕΔ (ΑΠΟΦΑΣΗ)

Μη αποδοχή γνωμοδότησης ΝΣΚ για κατάργηση του 4% υπέρ Μετοχικών Ταμείων ΕΔ (ΑΠΟΦΑΣΗ)


Απόφαση ΥΕΘΑ Π. Καμμένου: «Μη Αποδοχή της υπ’ αριθμ. 36/2017 Γνωμοδότησης του ΣΤ΄ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους»

Αποφασίζουμε

1. Τη μη αποδοχή της υπ’ αριθμ. 36/2017 Γνωμοδότησης του ΣΤ΄ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σύμφωνα με την οποία, με το άρθρο 47 του ν.4387/2016 καταργείται η κράτηση ύψους 4% υπέρ των Μ.Τ. Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, η οποία διενεργείτο στις πάσης φύσεως δαπάνες προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων και μάλιστα ανεξαρτήτως προσώπου (Δημοσίου ή προμηθευτή) που επιβαρύνεται με την κράτηση αυτή.

2. Την εκ νέου υποβολή ερωτήματος στην Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 6 του Ν.3086/2002.

Διαβάστε την σχετική απόφαση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ