Αρχική » » Πρωτοφανής δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ κ. Μπεγλίτη κατά blogs

Πρωτοφανής δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ κ. Μπεγλίτη κατά blogs

3 σχόλια:

 1. Τρέμουν τα πράσινα ποντίκια.
  Μιλάει για φασισμό, γκέμπελς και για συκοφαντίες ένας από του "εκλεκτούς" που τραγουδάει από καιρού εις καιρόν στο μέγκα και το σκάϊ, χωρίς αντίλογο από εμάς τους απλούς βέβαια.
  Έχουν πλάκα ρε...
  Πολύ πλάκα θα έχει να μεταδώσουμε στο ...διαδίκτυο τη δίκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιλά για συκοφαντία πολιτών!!! Ένας κοινός πολίτης δεν έχει ασυλία έναντι του νόμου. Μήπως ο κ. Μπεγλίτης θα πρέπει παράλληλα με την μήνυση που κατέθεσε να καταθέσει και την ασυλία του; Μήπως παράλληλα με τις "πρωτοποριακές" προτάσεις του στο Υπουργικό Συμβούλιο να προτείνει και την κατάργηση της ασυλίας όλων των βουλευτών και της εκδίκασης των υποθέσεων των από σώμα που να μην ανήκει στο Δικαστικό; Παράλογα; Δεν νομίζω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο "εύθικτος κύριος" που του θίχτηκε ¨η προσωπική και ηθική αξιοπρέπεια και εντιμότητά του" επειδή οι πολίτες τον ελέγχουν ακριβώς για την εντιμότητά του, πως και δεν θίχτηκε όταν την επομένη της υπουργοποίησής του υπέγραψε φεκ για το βόλεμα της συζύγου του στο πεντάγωνο, όπου δεν παρουσιάζεται ποτέ, και πώς δεν θίχτηκε και όταν απέσπασε την αδερφή του στο πολιτικό του γραφείο, όπου της πληρώνουμε και υπερωρίες για να εργάζεται για τον αδερφό της!! Η δικαιοσύνη έγινε όργανο των απρεπών,ανήθικων και άθλιων αλητών, ενώ οι έντιμοι φορολογούμενοι πολίτες διώκονται άνανδρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ