Αρχική » » Άρθρο 120 ... του Συντάγματος

Άρθρο 120 ... του Συντάγματος


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός (e-mail: prevejohn@yahoo.gr)

Βλέποντας και ακούγοντας τους τρεις καθηγητές στα βίντεο που επισυνάπτω στο τέλος, ένιωσα μεγάλη οργή για τους προδότες που μας κυβερνούν. Ναι τους λέω προδότες μια και αυτά που όλοι μας υποψιαζόμασταν τον... τελευταίο καιρό τα προβάλουν τεκμηριωμένα οι κ. Κασσιμάτης, Μπέης και Μητρόπουλος.

Οι κύριοι που μας κυβερνούν ξεπούλησαν την χώρα μας και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανένα από όσους ψήφισαν το επαίσχυντο μνημόνιο αλλά και για το ότι συνεχίζουν να στηρίζουν ακόμα αυτό το «καθεστώς» το οποίο πήρε την εξουσία με εντελώς ανέντιμο τρόπο ο οποίος είχε να κάνει με προεκλογικά ψέματα και υποσχέσεις και εν συνεχεία με μετεκλογικές παλινωδίες και σκόπιμες καθυστερήσεις που σκοπό είχαν να οδηγήσουν την χώρα στο γκρεμό.

Οι δήθεν εκπρόσωποι μας στην βουλή είναι υπόλογοι για το τι υπέγραψαν και κάποιοι εξ αυτών γίνονται αισχροί όταν λένε ότι δεν διάβασαν και δεν ήξεραν τις λεπτομέρειες του μνημονίου.

Οι κύριοι αυτοί όφειλαν να διαβάσουν και να ξέρουν ότι αυτή την δανειακή σύμβαση (που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία μια και συντάχθηκε σε δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου) έπρεπε να την ψηφίσει όπως λένε οι συνταγματολόγοι η αυξημένη πλειοψηφία της βουλής δηλ. 180 βουλευτές και όχι μόνο τα 157 άβουλα και έρμαια ανθρωπάρια της κομματικής πειθαρχίας.

Είναι ένοχοι στην συνείδηση μας αλλά και νομικά και σίγουρα στο εγγύς μέλλον θα κατηγορηθούν και θα τιμωρηθούν σκληρά σαν προδότες γιατί συμφώνησαν βάζοντας την υπογραφή τους στους απεχθέστερους όρους που έχουν μπει ποτέ σε κυρίαρχο κράτος.

Κύριοι οδηγήσατε την χώρα στην ανυποληψία και φέρατε σε όλους τους Έλληνες την απαισιοδοξία την κατήφεια και την φτώχια αλλά να πάψετε να είστε ήσυχοι γιατί οι μέρες σας κονταίνουν! … μια και σιγά σιγά όλο και παρουσιάζονται στο προσκήνιο άνθρωποι πνευματικοί και κατηρτισμένοι οι οποίοι αρχίζουν και ενημερώνουν τον λαό μας για τις ευθύνες σας.

Παραβήκατε τον όρκο σας για τήρηση του Συντάγματος και παρανομήσατε εις βάρος όλων μας οπότε ο λαός έχει το δικαίωμα να το υπερασπιστεί με το …

Άρθρο 120

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ