Αρχική » , , , » ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΚΩΝ ΣΣΕ ΤΑΞΕΩΣ 1973 ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. ΖΟΥΛΑ

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΚΩΝ ΣΣΕ ΤΑΞΕΩΣ 1973 ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. ΖΟΥΛΑ


Κύριε Ζούλα,

Με νέο δημοσίευμά σας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο «Απάντηση του Κωνσταντίνου Ζούλα», επιχειρείτε να απαντήσετε στα επικριτικά σχόλια και επιστολές διαμαρτυρίας πολλών αποστράτων συναδέλφων (βλέπετε στους εν ενεργεία απαγορεύεται η δυνατότητα αυτή) μεταξύ των οποίων... εκτιμούμε και στην επιστολή διαμαρτυρίας του Συνδέσμου μας (Σύνδεσμος Αξκών ΣΣΕ, Τάξεως 1973) σχετικά με το προσβλητικό άρθρο σας στο φύλλο της 2-4-2011 με τίτλο «Με τα κρουασάν ..υπό μάλης».

Δυστυχώς και πάλι απαντάτε λέγοντας πολλά, ανούσια κατά την άποψή μας, προκειμένου να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Φαίνεται ότι δεν έχετε ή κάνετε πως δεν έχετε αντιληφθεί πως την οργή και αγανάκτησή μας δεν προκάλεσαν τα ευτελή επιχειρήματα και οι εμπειρίες σας ως σμηνίτη αλλά, οι θέσεις και απόψεις σας ότι «ο Στρατός είναι η χειρότερη εκδοχή του Δημοσίου» και ότι «η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει άμεσα να αλλάξει».

Την όλη επιχειρηματολογία σας, για να καταλήξετε και πάλι στην αρχική σας άποψη, τη στηρίζετε αυτή τη φορά όχι μόνο στη προσωπική σας εμπειρία που ως σμηνίτης «υπηρέτησε» (λούφαρε θα έλεγαν πολλοί) σε κάποιο γραφείο της Αεροπορίας, αλλά έρχεσθε αφελώς προς επιβεβαίωση να προσθέσετε και τις «παρατηρήσεις» του ναύτη, γιού του Υποναύαρχου ε.α. Ιωάννη Κουντουριώτη, που και αυτός «υπηρέτησε κατά τα γνωστά» σε κάποιο γραφείο του Ναυτικού.

Ασφαλώς ως έμπειρος και έγκριτος δημοσιογράφος, όπως τουλάχιστον θέλετε να εμφανιζόσαστε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το να προσπαθεί κάποιος να κρίνει «εξ όνυχος τον λέοντα» αποτελεί φασιστική νοοτροπία στην οποία με την απάντησή σας επιμένετε.

Λίγη λεβεντιά και θάρρος να παραδεχθείτε κάποιο λάθος σας ή δημοσιογραφικό «ολίσθημα» δεν θα έβλαπτε.

Αθήνα 16, Απρ 2011

Για το ΔΣ του Συνδέσμου Αξκών ΣΣΕ Τάξεως 1973
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Γηραλέας
Αντιστράτηγος (ε.α)

1 σχόλια:

  1. Το μεγαλυτερο λαθος που γινεται με τον Ζουλα και τον καθε Ζουλα ειναι οτι η ΄΄πολιτεια΄΄ δηλαδη το κομμα οταν ειναι να υπηρετησουν τη θητεια τους (αν την υπηρετησουν) τους μεταθετει σε θεσεις που περισευουν για λουφα και η εικονα που σχηματιζουν για το στρατο ειναι εκεινη του κρουασαν.Ας πηγαινε στο Καστελοριζο θα σεβοταν αυτο που υπηρετουσε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ