Αρχική » » Ανοικτή επιστολή στους παλαμοκρουστές βουλευτές της εξουσίας!!!

Ανοικτή επιστολή στους παλαμοκρουστές βουλευτές της εξουσίας!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός (e-mail: prevejohn@yahoo.gr)

Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται τις δόλιες πρακτικές αλλά και τα αδιέξοδα που μας οδηγεί ο Πρωθυπουργός και η παρέα του.

Μια παρέα που τις αξίζουν τα βραβεία του Γκεμπελισμού, της ανικανότητας αλλά και της... κυνικότητας μια και προσπαθούν τάχατε να λύσουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν στην 30ετή συμμετοχή τους στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Όλοι αυτοί οι κύριοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας μας, της υποβάθμισης της ζωής μας και της ναρκοθέτησης του μέλλοντος των παιδιών μας.

Στην συνείδηση όμως όλων μας ένοχοι είναι και οι για πρώτη φορά εκλεγμένοι το 2009 βουλευτές του Π.Α.Σ.Ο.Κ γιατί στήριξαν και στηρίζουν αυτόν τον αλλοπρόσαλλο και επικίνδυνο θίασο προσδοκώντας ίσως και αυτοί ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον όπως τα παλαιότερα «ξυπόλητα και άφραγκα» ζιβαγκοφορεμένα στελέχη του κινήματος εκ των οποίων πολλά από τις διάφορες μίζες και λαμογιές πλούτισαν εν μία νυκτί!!!

Κύριοι τα ονόματα σας θα γραφτούν με τα μελανότερα χρώματα στην ιστορία αυτού του τόπου γιατί λειτουργήσατε και λειτουργείτε ως σύγχρονοι «Εφιάλτες» επιτρέποντας στους Χαρβαντομορφωμένους και Αμερικανοαναθρεμένους «Ανθέλληνες» να διαλύσουν την χώρα μας.

Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι κανένας μας δεν θα ξεχάσει την υποτέλεια και την ανοχή που δείξατε και δείχνετε υπηρετώντας τις φιλοδοξίες σας οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα σταματήσουν εδώ μια και όταν κάποιοι θα φεύγουν με ελικόπτερα και C-130 εσείς θα ψάχνετε μέρος να κρυφτείτε «από ντροπή» μαζί με τους δημοσιοκάφρους που σας πατρόναραν τα τελευταία χρόνια!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ