Αρχική » » ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 33% ΗΤΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 33% ΗΤΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΣ


Μετά από 18 μήνες και έχοντας κατασταλάξει στο τι έγινε στις εκλογές του 2009 μπορώ ανεπιφύλακτα να ομολογήσω ότι το 33% που πήρε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ προσωπικά, ήταν ένας θρίαμβος για την Ν.Δ.

ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ όπως θα έλεγε και... ο Αλέφαντος. Μόνος του ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ εναντίον, Του «λεφτά υπάρχουν» Γιωργάκη.

Των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ που είχαν χάσει τη ΜΑΣΑ.

Του ΚΚΕ που τότε θυμόταν και έκανε αντιπολίτευση, πορείες, φασαρίες και λοιπά χαριτωμένα αρκεί να έφευγε η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ.

Του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (βλέπε κουκουλοφόρους, αναρχόμπαχαλάκιδων, κ.λπ.)

Της ΝΤΟΡΑΣ, του ΣΟΥΦΛΙΑ και των άλλων ΚΑΠΕΤΑΝΕΩΝ που σχεδίαζαν την επόμενη ημέρα.

Των ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ (ΗΠΑ) που δεν ήθελαν συμφωνίες με τους ΡΩΣΟΥΣ και τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ, και ανταρσίες τύπου ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ και ΑΝΑΝ.

Των ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που τους έπεφτε βαρύ το ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ του Κ.Κ. αλλά αντέχουν όλα τα ΠΑΛΟΥΚΙΑ του ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ.

Των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, των ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ, των ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ, των ΑΘΛΗΤΩΝ, που τότε τα έβλεπαν όλα ψυχρά και ανάποδα, αλλά τώρα λιώνουν από ικανοποίηση για το ΠΗΔΗΜΑ που μας γίνεται.

Των συλλόγων, πολυτέκνων, τριτέκνων, αναπήρων κ.λπ. που ότι και να ζήταγαν το έπαιρναν από τον Κ.Κ. αλλά προτίμησαν να ψηφίσουν ΓΑΠ και τώρα κάνουν ΜΟΚΟ.

Είχε να αντιμετωπίσει την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ από γενέσεως του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ 33% ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ.

1 σχόλια:

  1. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την τοποθέτηση. Ειλικρινά, όμως, δεν πιστεύω ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του 2009, ήταν αντίθετο με τις προσδοκίες των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση Καραμανλή έπρεπε να προηγηθεί του ξεπουλήματος Παπανδρέου, για να εξευτελιστεί η ΝΔ και να μην υπάρχει άλλη επιλογή και αντίσταση ενώ θα κυβερνά ο ολίγιστος. Και το ήξεραν αμφότεροι, γι' αυτό επιδόθηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου φαγοπότι. Ακούτε να ομιλούν οι κορυφαίοι υπουργοί του Καραμανλή; Έχουν αποσυρθεί επενδύοντας όσα ξεκοκκάλισαν κατά την θητεία τους.
    Όσο για τις "ψευτομαγκιές" τύπου Βουκουρεστίου, συμφωνιών με Ρώσους και Κινέζους, δεν έγινε τίποτε που δε διορθώνεται, όπως αποδεικνύεται με την ακύρωση κατασκευής του αγωγού (και μάλιστα χωρίς να εκτεθεί ο Παπανδρέου). Λειτούργησαν κατευναστικά για τους Ρώσους και τους Κινέζους, ώσπου να οργανωθούν καλύτερα οι ΗΠΑ. Άλλωστε ο Καραμανλής είχε πάντα δίπλα του τη Μπακογιάννη να τον επαναφέρει στην τάξη, στην περίπτωση που θα αποφάσιζε να αποκλείνει από τις οδηγίες...
    Φαντάζεσαι ότι οι Έλληνες θα βρίσκονταν ακόμα μουδιασμένοι, αν δεν είχε προηγηθεί η κυβέρνηση Καραμανλή και τον έβλεπαν ως λύση; Όλα λοιπόν ήταν προσχεδιασμένα και συμφωνημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ