Αρχική » , , , , » Πρόσληψη Εθνοφυλάκων για φύλαξη αποθηκών Σ.Ξ. με 15€/ημέρα (ΦΕΚ)

Πρόσληψη Εθνοφυλάκων για φύλαξη αποθηκών Σ.Ξ. με 15€/ημέρα (ΦΕΚ)


Στην Εφημερίδα της Κυβέρνη­σης, τ. Β', αρ. 1140, με ημερομηνία 31.03.2017, δημοσιεύθηκε απόφαση των ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα και ΑΝΥΠΟΙΚ Γ. Χουλιαράκη, σύμφωνα με την οποία: «...προκαλείται επιβάρυν­ση στον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων εκατό χιλιάδων ευρώ (4.100.000 €), για το έτος 2017, η οποία θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του ΕΦ 11- 200 ΚΑΕ 0483 του Π/Υ του ΓΕΣ, αποφασίζουμε: 

α. Τη χρησιμοποίη­ση, κατά το έτος 2017, επτακοσίων σαράντα έξι (746) Εθνοφυλάκων, για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς. 

β. Τον καθορισμό της ημε­ρήσιας αποζημίωσης των Εθνοφυ­λάκων σε δέκα πέντε (15) €.». 

Τώρα, αν κάποιος ρωτήσει για τα κριτήρια «πρόσληψης» των εν λόγω εθνοφυλάκων (5.495,98 ευρώ αντιστοιχούν στον καθένα ήτοι κάτω από το όριο του αφορολόγητου) ή πόσες ασκή­σεις π.χ. τύπου «Παρμενίων» μπο­ρούσαν να γίνουν με αυτά τα λεφτά, δεν μας το έχει πει κανένας. Κατά τα άλλα διατηρούμε υψηλόν το εθνικό μας φρόνημα...

(ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ-06/05/2017)

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ 1140Β/31-03-2017:__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ