Αρχική » , , , , , » ΥΠΕΘΑ: Συνδρομή ΕΔ στην αποκατάσταση ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα στη ν. Κρήτη

ΥΠΕΘΑ: Συνδρομή ΕΔ στην αποκατάσταση ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα στη ν. Κρήτη


Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, οι Ένοπλες Δυνάμεις, και μετά εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, διέθεσαν προσωπικό και μέσα για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στη νήσο Κρήτη.Ειδικότερα, μεταφέρονται στα Χανιά, με δρομολόγιο ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, δύο (2) συλλογές γεφυρών τύπου Belley με συνοδά οχήματα και τεχνικό προσωπικό, ενώ διατηρείται ετοιμότητα αποστολής δύο (2) επιπλέον συλλογών γεφυρών ομοίου τύπου.

2 σχόλια:

  1. Αρχίζουν οι ΚΡΙΣΕΙΣ από την Παρασκευή 01 Μαρτίου, απ' ότι ακούγεται θα υπάρχει βαθιά τομή στους υποστρατήγους και ταξιάρχους, επίσης για τους συνταγματάρχες θα υπάρχουν αποχωρήσεις μέχρι και την τάξη 91.
    Μάλιστα μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν και 2 έως 3 απόστρατοι που θα επιστρέψουν για να λάβουν θέσεις εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκεί να αφήσουν το Μηχανικό να κάνει την δουλειά του όπως αυτό κρίνει και γνωρίζει, δηλαδή ΑΡΙΣΤΑ, και ξελασπώνει ΟΛΗ την ιεραρχία (πολιτική και στρατιωτική). ΜΗΝ ενοχλείτε τα στελέχη του ΜΧ, όλοι εσείς οι ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο προσπαθώντας να "κλέψετε" το δικό σας 10λεπτο δημοσιότητας και εξωστρέφειας, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι, ενώ καλά-καλά ΔΕΝ γνώριζαν-ουν ούτε τα του όπλου τους τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ