Αρχική » , , , , , » Ποιοι ε.ε. ΕΜΘ κρίνονται εκτάκτως για προαγωγή σύμφωνα με το υπό κατάθεση νέο Σ/Ν ΥΠΕΘΑ

Ποιοι ε.ε. ΕΜΘ κρίνονται εκτάκτως για προαγωγή σύμφωνα με το υπό κατάθεση νέο Σ/Ν ΥΠΕΘΑ


Ενημέρωση και σχόλιο από ΠΣΑΕΜΘ: Όταν κάποιοι ε.ε ΕΜΘ ξέρουν από «μασάζ» τελικά ανταμείβονται...

Απόσπασμα από το υπό κατάθεση νέο Σ.Ν του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

Άρθρο 11
Ρυθμίσεις σταδιοδρομικής φύσης

1. Κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, οι υπηρετούντες κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου Εθελοντές Μακράς Θητείας της Πολεμικής Αεροπορίας με ειδικότητα φυσικοθεραπευτή προάγονται στο βαθμό του Ανθυπασπιστή με τη συμπλήρωση δεκαεπτά (17) ετών συνολικής στρατιωτικής υπηρεσίας από την κατάταξή τους ως Εθελοντών Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε.Π.Υ.) και στο βαθμό του Ανθυποσμηναγού με τη συμπλήρωση είκοσι (20) ετών συνολικής στρατιωτικής υπηρεσίας από την κατάταξή τους ως Ε.Π.Υ. και ακολουθούν τη σταδιοδρομική εξέλιξη των μονιμοποιηθεισών εθελοντριών του ν. 705/1977 (Α' 279) της ίδιας ειδικότητας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο δεύτερο εδάφιο της παρ. 1 και στην παρ. 2 του άρθρου 13 του ν. 3257/20044 (Α' 143).

Εθελοντές Μακράς Θητείας του προηγούμενου εδαφίου, οι οποίοι, κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος, έχουν συμπληρώσει τους ως άνω χρόνους παραμονής, κρίνονται εκτάκτως εντός μηνός από την έναρξη ισχύος του παρόντος. Οι προαγωγές όσων κριθούν προακτέοι γίνονται ανεξαρτήτως της ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων και ανατρέχουν στην ημερομηνία κατά την οποία συμπλήρωσαν τις σχετικές προϋποθέσεις. Για όσους αποκτούν δικαίωμα αναδρομικής βαθμολογικής προαγωγής δεν γεννάται δικαίωμα αναδρομικής καταβολής των αντίστοιχων αποδοχών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

6 σχόλια:

 1. Μια καθαρα φωτογραφικη-ρουσφετολογικη διαταξη που προσβαλει τον θεσμο των ΕΜΘ.Καθηκον ολων των βουλευτων,οταν και αμα φτασει στην Ολομελεια,να την καταψηφισουν.Ντροπη στον νεο υπουργο Εθν.Αμυνας να κατεβαζει τετοιες διαταξεις προς ψηφιση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η κατσίκα του γείτονα κατά το περίφημο ανέκδοτο, ταιριάζει απόλυτα εδώ!

   Διαγραφή
 2. Να ψηφιστεί για να ακολουθήσουν και άλλες ειδικότητες στρατιωτικών ΕΜΘ που έχουν τα ίδια προσόντα με τις εθελόντριες και τα ίδια καθήκοντα με αυτες. Θα είναι η αρχή για βάσιμη νομική διεκδίκηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επιστροφή τωρα των χρημάτων του ΙΚΑ στους ΕΑ ΕΜΘ, απο την παράνομη παρακράτηση του Μ.Τ.Σ,{με τουs τοκουs.}τα αλλα για σανο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απόλυτα και κάθετα σωστός.Να μοιραστεί σανός εμποτισμένος με πραγματικότητα μήπως και ξυπνήσουν ορισμένοι.Όσο για τους μασατζίδες καλά κάνουν.Αφού αυτοί κάνουν μασάζ,υπάρχουν και αυτοί που δέχονται το μασάζ ,η τα χάδια αν προτιμάτε.

   Διαγραφή
  2. αδερφε ποσο δικιο εχεις

   Διαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ