Αρχική » , , , , , » Μυτιλήνη: Σε κλίμα συγκίνησης η «αλλαγή φρουράς» στην 98 ΑΔΤΕ (ΦΩΤΟ)

Μυτιλήνη: Σε κλίμα συγκίνησης η «αλλαγή φρουράς» στην 98 ΑΔΤΕ (ΦΩΤΟ)


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή της Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/02/2019 η παράδοση-παραλαβή της Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ στο στρατόπεδο ΣΧΗ (ΠΖ) Μαυρομιχάλη Κυριακού στην Παγανή (Μεραρχία), από τον Αντιστράτηγο Τσερπε Σταύρο που αποστρατεύτηκε ξαφνικά, στον Ταξίαρχο Δημήτριο Βακεντή που αναλαμβάνει προσωρινά μέχρι τον Μάρτιο την διοίκηση της 98 ΑΔΤΕ.Παρουσία της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του νησιού, νέος διοικητής, στην θέση του αντιστράτηγου, κου Τσερπε Σταύρου ο αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Δημήτριος Βακεντής, μέχρι πρότινος υποδιοικητής της 98 ΑΔΤΕ.


Ο απερχόμενος διοικητής που αποστρατεύτηκε ξαφνικά παίρνοντας τον τιμητικό τίτλο του αντιστράτηγου ο κος Τσερπες ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε και όσους βοήθησαν στο έργο του, έκανε αναφορά στο έργο το οποίο συντελέστηκε τα 2 χρόνια σχεδόν της διοίκησής του στην 98 ΑΔΤΕ, αναφερόμενος τόσο στην επιχειρησιακή ετοιμότητα όσο και στις υπηρεσίες που παρείχε στους πολίτες της Λέσβου στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν στη σωστή λειτουργία και ετοιμότητα της μονάδας, κάνοντας ειδική αναφορά «στους φίλους Λέσβιους οι οποίοι μας στηρίζουν σιωπηλά, ανιδιοτελώς, με το δικό τους μοναδικό φιλόξενο τρόπο» και ευχήθηκε στο νέο διοικητή «καλή επιτυχία στο έργο του».


Μετά την καθιερωμένη τελετή, που έγινε με τη δέουσα στρατιωτική εθιμοτυπία και την παρέλαση της σημαίας και των ένστολων, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της μεραρχίας

Ιδιαίτερα κοινωνικός, προσιτός και έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό του ντόπιου πληθυσμού μέσα από την σοβαρή δουλειά που επιτέλεσε, ο Σταύρος Τσερπες  αποστρατεύετε από τον Ελληνικό Στρατό και είναι τιμή μας που τον γνωρίσαμε και αποστρατεύτηκε από την Λέσβο. Εξάλλου και η θητεία του στη Λέσβο μόνο θετικά προσμετράτε.(ΠΗΓΗ: lesvospost.com)

6 σχόλια:

 1. Όταν λέτε ξαφνικά τι εννοείται; Δεν έγιναν κρίσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ...που αποστρατεύτηκε ξαφνικά...
  Τι ξαφνικά ρε τύπε, έγιναν οι ετήσιες κρίσεις και αποστρατεύτηκε κανονικά και με τον νόμο. Μακάρι να φτάσουμε και εμείς υποστράτηγοι. Τι θέλουν δηλαδή, να είναι 20 χρόνια ανώτατοι; Άντε πιά, έχουμε σειρά και οι υπόλοιποι, που έχει βαλτώσει και η επετηρίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "παίρνοντας τον τιμητικό τίτλο του αντιστράτηγου" αντί του βαθμού του αντιστράτηγου σε αποστρατεία που είναι το σωστό. Αυτοί που τα γράφουν είναι στο περίπου...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μου Θυμιζεις βρε Ανωνυμε ,,,, Φιλτατον Ανθστη (ΕΜ) στο 809 ΛΕΜ ,,,1971 συζητηση με Επιθεωρουντα Δντη ΔΕΜ/ΓΕΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑ γιατι δεν Προηχθει αφου εχει κλησει 6 ετη στο βαθμο,,,,ε δεν πεθαινει και Κανενας βρε (Θανασης Στρατογιαννης ) τοτε υπηρχαν θεσεις Αξ/κων σε καθε Σωμα ,,,13 στο ΣΕΜ,,,,νασε καλα Θαναση ,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ξαφνικά γίνονται όλα σε αυτη τη ζωή!!!καλοφάγωτη η σύνταξη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. όλα ξαφνικά γίνονται, ξαφνικά αποστρατεύεσαι και ξαφνικά πεθαίνεις ????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ