Αρχική » , , , , » Χίος: Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό Στρατιωτικού (Υπαξιωματικός) στο Νεχώρι

Χίος: Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό Στρατιωτικού (Υπαξιωματικός) στο Νεχώρι


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:55 Μάχη δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Χίου για να απομακρύνουν τον κίνδυνο για την ζωή του 40χρονου υπαξιωματικού από την Κοζάνη, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο, που συνέβη στις 14:45 της Πέμπτης, στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι Χίου.

Ο τραυματίας βρίσκεται στο χειρουργείο και το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αιμάτωμα στο κεφάλι, για το οποίο δίνουν την μάχη οι γιατροί.

Στο νοσοκομείο Χίου έχει μεταβεί, για συμπαράσταση στον τραυματία, εκτός από τον ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κιμουρτζή και η 50χρονη οδηγός του Ι.Χ. που ενεπλάκη στο τροχαίο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:33

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ενός στρατιωτικού (υπαξιωματικός), ηλικίας 40 ετών, συνέβη στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι της Χίου, λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Φεβρουαρίου 2019.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγκρούσθηκαν Ι.Χ. αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στρατιωτικού, που οδηγούσε το δίκυκλο.

Ο τραυματίας έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου, όπου οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Στο νοσοκομείο Χίου βρίσκεται και ο στρατιωτικός διοικητής Χίου ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής.

Θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

(ΠΗΓΗ: astraparis.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ