Αρχική » , , , , » Λιμενικό: Αρνούνται να επαναφέρουν αξιωματικό στην ενεργό δράση, αν και δικαιώθηκε

Λιμενικό: Αρνούνται να επαναφέρουν αξιωματικό στην ενεργό δράση, αν και δικαιώθηκε


Τα τρελά και παράλογα του Λιμενικού Σώματος. Αρνούνται να επαναφέρουν αξιωματικό του Λιμενικού στην ενεργό δράση, αν και δικαιώθηκε στα δικαστή­ρια. Πρόκειται για τον υποναύαρχο Λ.Σ. Νίκο Σπανό. Αποστρατεύτηκε το 2016. Προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, το οποίο με απόφασή του διέταξε «την παραμονή του αιτούντος στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος».Ακο­λούθησε νέα νομική διαμάχη και η τελική του δικαίωση. Στο μεσοδιάστημα δρομολο­γήθηκε έκδοση Π.Δ για την επαναφορά του στην ενεργό υπηρεσία, η υπογραφή του οποίου για άγνωστους λόγους δεν ολοκλη­ρώθηκε ποτέ. 

Ο γραφειοκρατικός μηχανισμός κινήθηκε και πάλι. Αιφνιδιαστικά και παρά­νομα κατά τον δικό του ισχυρισμό δρομολογήθηκε επανάκρισή του πριν από την υλοποίηση της απόφασης που τον δικαίωνε. Στη συνέχεια του κοινοποιήθηκε νέα δυσμε­νής κρίση για αποστρατεία του. Άσκησε εκ νέου αίτηση ακύρωσης στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, η εκδίκαση της οποίας εκκρεμεί ακόμα.   

ΜΗΤΣΑΜ
(ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ_ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-24/02/2019 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

2 σχόλια:

  1. Οι κρίσεις - επανακρίσεις αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας αποτελούν την χειρότερη μορφή έκφρασης του σύγχρονου φασισμού στην χώρα μας. Είναι ένας χουντικός μηχανισμός αποφάσεων που θα "σπάσει" μόνον όταν οι διεκδικήσεις περάσουν στην ποινική δικαιοσύνη. Οι αδιόρθωτοι δικτατορίσκοι πρέπει κάποτε να πληρώσουν την ανυπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, στον συγκεκριμένο τομέα. Αξιωματικοί κρίνονται ακόμα με προεδρικά διατάγματα του 1970!!, τα οποία δεν καταργούνται σκόπιμα 45 χρόνια μετά την μεταπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΑΠΟΔΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΎΝ.ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ