Αρχική » , , , , , » Τρίπολη: Τελετή παράδοσης – παραλαβής ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού) [ΦΩΤΟ]

Τρίπολη: Τελετή παράδοσης – παραλαβής ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού) [ΦΩΤΟ]


Με το καθιερωμένο στρατιωτικό τυπικό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, στον χώρο του Στρατοπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της IV Μεραρχίας. Στην τελετή παραβρέθηκε ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος.Νέος διοικητής ανέλαβε ο Ταξίαρχος Αθανάσιος Αλεξόπουλος μέχρι χθες Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας.


Ο παραδίδων Διοικητής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου-IV Μεραρχία Πεζικού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Μπουζάκης (πρώην Διοικητής της 88ΣΔΙ Λήμνου) αποστρατεύτηκε στις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις που πραγματοποιήθηκαν, στις 29 Ιανουαρίου 2019.

Τιμής ένεκεν παρέλαβε και το έμβλημα της IV Μεραρχίας Πεζικού.Στην εκδήλωση παρέστησαν απόφοιτοι του 1984 της Σχολής Ευελπίδων. Επίσης στην παραλαβή – παράδοση παραβρέθηκε και ο εγγονός του Αντιστράτηγου κ. Μπουζάκη Γεώργιου, όπου καμάρωνε τον παππού του.


Επίσης έδωσαν το παρών ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος καθώς και εκπρόσωποι αρχών, της περιφέρειας, του δήμου, φορέων και συλλόγων.

(ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ: arcadianews.gr - limnosreport.gr - ert.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ